اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان:

ورود بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی به سیستان و بلوچستان/ بیش از 270 هزار نفر در اقامتگاه‌های نوروزی اسکان داشتند

ورود بیش از 2 میلیون مسافر نوروزی به سیستان و بلوچستان/ بیش از 270 هزار نفر در اقامتگاه‌های نوروزی اسکان داشتند
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای نوروز جاذبه گردشگری شهر سوخته، کوه تفتان، کوه خواجه، تمین و چابهار پرجاذبه‌ترین مناطق گردشگری سیستان و بلوچستان در نوروز ۹۴ بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، کامبیز مشتاق گوهری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصر هامون، با بیان اینکه 2 میلیون و 267 هزار و 522 نفر مسافر نوروزی از 25 اسفند تاکنون از طریق راههای زمینی و هوایی وارد این استان شدند، اظهار داشت: بر اساس آمارهای جمع آوری شده در حوزه های ارتباطی سیستان و بلوچستان در این مدت یک میلیون و 126 هزار و 492 نفر مسافر با خودروهای سواری شخصی، 141 هزار و 30 نفر با ناوگان اتوبوسرانی، 4 هزار و  856 نفر با قطار و 6 هزار و 596 نفر با هواپیما وارد استان شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون،,


وی افزود: از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون 273 هزار و 286 نفر گردشگر در مدارس، هتل ها، خانه های مسافر، کمپینگ‌های اقامتی این استان اسکان یافتند.

,
,


مشتاق گوهری با بیان اینکه مناطق گردشگری و دیدنی شهرستان چابهار، شهر سوخته و چاه نیمه های سیستان و کوه تفتان خاش و تمین بیشترین گردشگر را به خود جلب کردند، ادامه داد: سه هزار و 24 اثر طبیعی و تاریخی در سیستان و بلوچستان شناسایی شده که حدود هزار و 700 اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است و اثر تاریخی شهرسوخته با بیش از پنج هزار سال قدمت نیز در سال 93 به ثبت جهانی سازمان یونسکو رسید. 

,
,


مشتاق گوهری با بیان اینکه 60 منطقه هدف گردشگری در سیستان و بلوچستان وجود دارد، ادامه داد: آثار کشف شده تاریخی و جاذبه های طبیعی زیبا و دیدنی استان در هشت موزه و چهار سایت موزه با عنوان های موزه منطقه ای جنوب شرق، صنایع دستی و پست و ارتباطات زاهدان، موزه های شهر سوخته و مردم شناسی سیستان، موزه های محلی (تاس و کپل)، مردم شناسی و خاک (تولید زنده سفال کلپورگان) سراوان، موزه قرآن و عترت ایرانشهر و موزه محلی چابهار و سایت موزه های محوطه بمپور و قلعه ناصری، کوه خواجه، شهر سوخته و دهانه غلامان به نمایش درآمده است.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه