اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم دلیجان:

سیاست های اردوغان سبب گسترش تروریسم در منطقه شده است/تنها راه نجات اردوغان بازگشت به آغوش مقاومت است

سیاست های اردوغان سبب گسترش تروریسم در منطقه شده است/تنها راه نجات اردوغان بازگشت به آغوش مقاومت است
نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس با تاکید بر اینکه تنها راه نجات ترکیه از وضعیت موجود کمک به موفقیت جریان مقاومت در منطقه است، گفت: ترکیه قدرت مقابله با نفوذ ایران و گسترش جریان مقاومت را ندارد پس باید به جای مقابله با این جریان که نتیجه ای جزء منزوی شدن برای او ندارد با ایران و مقاومت برای نابودی اسرائیل همراه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام علیرضا سلیمی  نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار دیارآفتاب با تاکید بر اینکه مجلس پیگیر لغو سفر اردوغان به ایران است، گفت: اردوغان به ملت ایران توهین کرده که این یک گناه نابخشودنی است و نباید به این شخص اجازه داد تا به ایران سفر کند.

سلیمی با تاکید بر اینکه اردوغان بازیچه دست اسرائیل و آمریکا است، اظهار کرد: ترکیه در زمان نخست وزیری اردوغان بسیار افت کرده است که این امر سبب شده تا مردم ترکیه از این وضع به شدت ناراحت باشند و سیاست های اردوغان را قبول نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه سیاست های اردوغات سبب تضعیف ترکیه می شود، افزود: اردوغان با خیال خام خود فکر می کند با لشگر کشی به کشور های مختلف  وبا کمک به آمریکا می تواند یک کشور قدرتمند بسازد ولی این لشگر کشی ها و خودخمتی ها به آمریکا ثمره ای جزء منزوی شدن ترکیه در جهان و منطقه ندارد.

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تنها راه نجات ترکیه از وضعیت موجود کمک به موفقیت جریان مقاومت در منطقه است، بیان کرد: ترکیه قدرت مقابله با نفوذ ایران و گسترش جریان مقاومت را ندارد پس باید به جای مقابله با این جریان که نتیجه ای جزء منزوی شدن برای ترکیه ندارد با ایران و مقاومت همراه شده تا با اتحاد با یکدیگر اسرائیل را از صحنه روزگار حذف کنند.

سلیمی دخالت در جنگ با یمن و کمک به داعش را دو اشتباه احمقانه اردوغان خواند و افزود: اردوغان در حدی نیست که ادعای سروری و آقایی بر منطقه خاورمیانه را بکند و آرزوی تشکیل امپراطوری عثمانی برای اردوغان لقمه خیلی بزرگی است که وی را خفه می کند.

وی با تاکید بر اینکه اردوغان باید از مردم ایران عذرخواهی کند، تصریح کرد: اردوغان تحت هیچ شرایطی نباید به ایران سفر کند فقط برای اینکه مردم ایران وی را ببخشند و وی در برابر قدرت ایران و قدرت نفوذ ایران در منطقه و جهان غرق نشود باید در برابر ملت ایران عذرخواهی کند.

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی ادعای دخالت ایران در یمن را کاملا بی اساس دانست و افزود: باید از اردوغان پرسید خود وی با چه اجازه ای به سوریه و یمن لشگرکشی کرده است و خود او به چه حقی در امور کشورهای دیگر دخالت می کند وبا این وجود ایران را متهم به دخالت در امور دیگر کشور ها می کند.

سلیمی با تاکید بر اینکه سیاست های اردوغان سبب ایجاد هرج و مرج در منطقه شده است، خاطرنشان کرد: اردوغان باید در سیاست های خود تجدید نظر کند و با ملت خود همراه شود زیرا سیاست های وی سبب گسترش تروریسم در منطقه شده است که در صورت تداوم این سیاست ها وی دیگر نمی تواند بر قدرت بماند و مردم ترکیه وی را برکنار خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب , دیارآفتاب , دیارآفتاب ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه