اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی:

اعزام 19 گروه جهادی و فعالیت بیش از 500 نفر از جهادگران در 37 روستای محروم استان

اعزام 19 گروه جهادی و فعالیت بیش از 500 نفر از جهادگران در 37 روستای محروم استان
مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی از فعالیت بیش از 200 نفر از جهادگران در 37 روستای محروم استان در نوروز 1394 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهندس محمد زهرایی، مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان‌جنوبی در گفتگو با خاورستان،  از اعزام  19 گروه جهادی با حضور بیش از 500 جهادگر در قالب 5 گروه مهمان، 5 گروه دانشجویی و 9 گروه محلات استان به مناطق محروم استان در نوروز 94، خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,

وی افزود: فعالیت این جهادگران در عرصه‌های خدمات فرهنگی، عمرانی، بازسازی بقاع متبرکه، علمی و آموزشی، هنری و پزشکی بوده است.

,

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی اضافه کرد: 403 نفر از این افراد آقا و 110 نفر خانم بوده‌اند.

,

مهندس زهرایی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال 93 تاکنون بیش از 127 گروه جهادی (47 گروه محلات، 61 گروه دانشجویی و 19 گروه مهمان)  با 2 هزار و 281 نفر اردو و 108 تیم بهداشتی، درمانی به مناطق محروم در عرصه‌های خدمت رسانی به مناطق محروم اعزام شده‌اند.

,

 وی ایجاد امید و نشاط در بین مردم محروم استان، ایجاد روحیه خودباوری و جهادی در بین شرکت کنندگان، خدمت‌رسانی به روستاهای دورافتاده با هزینه‌های کم، ترویج فرهنگ کار و تولید در بین روستاییان، آموزش روستاییان در انواع زمینه‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، آشناشدن دانشجویان با مشکلات مناطق محروم، ترویج روحیه کارآفرینی و خدمت‌رسانی به مردم محروم در بین دانشجویان را از مزایا و نکات ویژه اردوهای جهادی عنوان کرد.

,

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصار الرضا (ع) خراسان‌جنوبی ادامه داد: حدود نیمی از جهادگران لحظه سال تحویل امسال، در بین مردم روستاهای محروم استان حضور داشتند.

,

مهندس زهرایی یادآور شد: تمام تلاش بسیج سازندگی استان بر این است که خدماتمان را در درجه اول به سمت روستاهای محروم و بعد به سایر روستاها پیش ببریم که با این حرکت بتوانیم مانع مهاجرت افراد از روستا به کلان شهرها شویم و در این زمینه اقداماتی را ترتیب اثر دادیم که بتوانیم به روستاییان کمک کنیم تا خودشان تولیدات روز افزونی را داشته باشند.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه