اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم شهرضا در مجلس:

توافق هسته‌ای، سبب ثبات منطقه در جهات مختلف در آینده خواهد شد/شاهکار وزارت خارجه در دیپلماسی خارجی

توافق هسته‌ای، سبب ثبات منطقه در جهات مختلف در آینده خواهد شد/شاهکار وزارت خارجه در دیپلماسی خارجی
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: تأثیرگذاری ایران در دنیا و منطقه به گونه‌ای ثابت شد که ما می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که این توافق باعث ثبات منطقه در جهات...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شهرضانیوز، عوض حیدرپور با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و صدور بیانیه لوزان اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عضو گروه ۱+۵ متشکل از چین، روسیه، فرانسه، آمریکا، انگلیس و آلمان در چارچوب عناصر مندرج در برنامه اقدام مشترک مورخ ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳ و متعاقب فرایند طولانی مذاکراتی پیچیده و طولانی در ابعاد فنی، حقوقی و سیاسی، به مجموعه‌ای از راه حل‌های لازم جهت نیل به برنامه جامع اقدام مشترک در شهر لوزان سویس دست یافتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شهرضانیوز،,

وی افزود: آن چیزی که در ژنو در سال گذشته مورد توافق قرار گرفت، عنوان آن این بود که برنامه اقدام مشترک و برای اینکه اقدام مشترک را عملیاتی کنند باید جزئیات کار را تهیه و راه‌حل‌هایش را پیدا می‌کردند.
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: بیانیه‌ای که صادر شد، راه‌حل‌ها و برنامه جامع به منظور عملیاتی کردن اقدام مشترکی بود که در گذشته مورد توافق قرار گرفته بود.
وی افزود: نکته نخستی که در این مذاکرات حائز اهمیت است این است که آنچه که رهبر معظم انقلاب از تیم مذاکره کنند خواسته بودند که باید همه موضوعات در یک برنامه جامع به نتیجه برسد، انجام شد.
حیدرپور با تأکید بر اینکه دستاورد اصلی این توافق این است که تمام توافقات در یک برنامه دیده شده و به آینده موکول نشده است، بیان کرد: مذاکرات چون بر اساس یک منطق صحیح پیش رفت چند نتیجه اصلی دربرداشت که یکی از نتایج اصلی آن این است که حق فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به طور کامل محترم شمرده شد.

,
,
,
,

غنی‌سازی ۵ درصد ایران ادامه پیدا می‌کند
وی با اشاره به اینکه آنچه که ما بر آن اصرار داشتیم بر ادامه فعالیت‌های صلح‌آمیز به طور کامل در توافق‌نامه رعایت شده است، اظهار کرد: در دل همه این کارها یک نتیجه عملی به دست آمده که غنی‌سازی ۵ درصد ایران کماکان ادامه پیدا می‌کند و سایت فردو به یک سایت تحقیقاتی بین‌المللی تبدیل می‌شود.
وی افزود: با تبدیل شدن سایت فردو به یک سایت تحقیقاتی بین‌المللی راه برای آینده هسته‌ای بهتر و گسترده‌تر جمهوری اسلامی ایران باز می‌شود.

, غنی‌سازی ۵ درصد ایران ادامه پیدا می‌کند, غنی‌سازی ۵ درصد ایران ادامه پیدا می‌کند,
,
,

سایت اراک برای تولید پلوتونیم ادامه پیدا می‌کند
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایت آب سنگین اراک، بیان کرد: با تغییراتی که در این سایت به وجود می‌آید و با اقداماتی که با هماهنگی مبادی ذیربط بین‌المللی و آژانس انجام می‌شود فعالیت‌های سایت اراک ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: آنها غیرنظامی بودن سایت اراک را کاملا احصا کردند و در این فرایندی که اعمال کردند و آن طور که کارشناسان سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند به این نتیجه رسیدند که سایت اراک برای تولید پلوتونیم ادامه پیدا کند.

, سایت اراک برای تولید پلوتونیم ادامه پیدا می‌کند, سایت اراک برای تولید پلوتونیم ادامه پیدا می‌کند,
,
,

تحریم‌ها به صورت کامل برداشته می شود
حیدرپور با بیان اینکه پلوتونیم تولید شده در سایت اراک برای کار نظامی نیست، بیان کرد: یکی دیگر از دستاوردهایی که از نتایج عملی مذاکرات بوده این است که تحریم‌ها به صورت کامل برداشته می شود و قطع‌نامه‌هایی که سازمان ملل و اروپایی‌ها و حتی آمریکا صادر کردند تماماً مرتفع خواهد شد.
وی تصریح کرد: با برداشت تحریم‌ها فضای بسیار بهتر و روشن‌تری ما در آینده در اقتصاد و شرایط اجتماعی‌مان خواهیم داشت.
نماینده مردم شهرضا در مجلس تصریح کرد: از اظهارنظرهایی که سایر مقامات در کشورهای مختلف انجام داده‌اند می‌توانیم نتیجه‌ای که بگیریم این است که نتایج این دور از مذاکرات بیشتر از حتی برد، برای جمهوری اسلامی ایران بود.
حیدرپور بیان کرد: به نظر من این مذاکرات گلی است که جمهوری اسلامی ایران زده و از این دور مذاکرات می‌توانیم به عنوان یک شاهکار مذاکره‌ای در دیپلماسی خارجی‌مان یاد کنیم.
وی افزود: این توافق به گونه‌ای است که راه را برای آینده مذاکرات جمهورس اسلامی ایران و حتی دنیا باز کرد و بیانیه‌ای که صادر شد از این به بعد در سایر مذاکرات بین‌المللی می‌تواند از این سند به عنوان یک سند پایه استفاده کرد.

, تحریم‌ها به صورت کامل برداشته می شود, تحریم‌ها به صورت کامل برداشته می شود,
,
,
,
,
,

منطق جمهوری اسلامی ایران منطق صحیحی بود
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: نکته دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد این است که آنها پذیرفتند که منطق جمهوری اسلامی ایران منطق صحیحی بود و با قبول این واقعیت ایران در حد یک قدرت منطقه‌ای و یک قدرت فرا منطقه‌ای در مذاکرات با منطقی که ارائه کرد ظاهر شد.

, منطق جمهوری اسلامی ایران منطق صحیحی بود, منطق جمهوری اسلامی ایران منطق صحیحی بود,
,

توافق باعث ثبات منطقه در جهات مختلف در آینده خواهد شد
وی افزود: تأثیرگذاری ایران در دنیا و منطقه به گونه‌ای ثابت شد که ما می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که این توافق باعث ثبات منطقه در جهات مختلف در آینده خواهد شد.
حیدرپور تصریح کرد: نکته دیگری که حائز اهمیت است این است که ما یک بحث‌هایی در گذشته داشتیم به عنوان پنهان سازی یا عدم اطمینان از فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌کردند که با توافقی که انجام شد و با بازدیدهای سرزده و دوره‌ای آژانس همچون گذشته از تأسیسات هسته‌ای ایران انجام می‌گیرد.
وی بیان کرد: بحث‌های پنهان‌سازی و عدم اطمینان کاملا از بین خواهد رفت و جمهوری اسلامی ایران می‌تواند من بعد به صورت شفاف و دقیق همچون گذشته همه فعالیت‌هایی که انجام می‌داده را انجام دهد.
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: آن نگرانی‌هایی که ما داشتیم که در بعد تحقیقات و پژوهش و توسعه فعالیت‌ها ممکن است معطوف شود این نگرانی‌ها کاملا برداشته شده و ما می‌توانیم به صورت جدی فعالیت‌های مان را ادامه دهیم.
وی خاطرنشان کرد: مصاحبه‌هایی که در طول این چند روز در مجموعه وزرای خارجه کشورهای ۱+۵ و اوباما و جان کری داشتند، این نتیجه ما را می‌رساند که آنها هم از اقداماتی که انجام شده خشنود هستند.
حیدرپور افزود: در واقع زحماتی که در چند ماه گذشته مجموعه عواملی که دست‌اندرکار مذاکرات بودند متحمل شدند از نتیجه آن همه راضی هستند و فکر می‌کنم که مجموعه مذاکراتی که حتی در دولت گذشته توسط دکتر جلیلی انجام شده در این دولت به نتیجه رسیده است.
وی گفت: همانطور که دکتر ظریف از همه مبادی ذی‌ربط از جمله مذاکره کنندگان و مقام معظم رهبری تشکر کردند، این یک اقدام بسیار ارزنده و شاهکاری در طول مذاکرات جمهوری اسلامی ایران در ابعاد مختلف در سیاست خارجی بود.
نماینده مردم شهرضا بیان کرد: با پایان یافتن این مرحله از مذاکرات، تدوین پیش نویس برنامه جامع اقدام مشترک تا بازه زمانی ۱۰ تیر در آینده نزدیک آغاز می‌شود.
وی گفت: با نهایی شدن متن، برنامه جامع اقدام مشترک در قالب قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد مورد تایید قرار خواهد گرفت.

, توافق باعث ثبات منطقه در جهات مختلف در آینده خواهد شد, توافق باعث ثبات منطقه در جهات مختلف در آینده خواهد شد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه