logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی تهران مطرح شد؛

آمریکا از رویارویی مستقیم با انقلاب یمن ناتوان است/سفیر رژیم سعودی را از تهران اخراج کنید

آمریکا از رویارویی مستقیم با انقلاب یمن ناتوان است/سفیر رژیم سعودی را از تهران اخراج کنید
از وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم که به طور جدی از انقلاب یمن حمایت کند و سفیر رژیم سعودی را از تهران اخراج نماید و مسئولان امر نیز با برپایی تجمع دانشجویان و مردم انقلابی ایران در حمایت از مردم مظلوم یمن موافقت و همراهی نماید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی تهران در ارتباط با تجاوز عربستان به یمن بیانیه ای صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح ذیر است:

بسم الله القاصم الجبارین
وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدْوَّ اللّهِ وَعَدُوَّکُمْ وَآخَرِینَ مِن دُونِهِمْ لاَ تَعْلَمُونَهُمُ اللّهُ یَعْلَمُهُمْ وَمَا تُنفِقُواْ مِن شَیْءٍ فِی سَبِیلِ اللّهِ یُوَفَّ إِلَیْکُمْ وَأَنتُمْ لاَ تُظْلَمُونَ (الانفال- 60).

(و تا آنجا که می توانید نیرو و اسبان سواری آماده کنید تا دشمنان خدا، و دشمنان خود و جز آن ها که شما نمی شناسید و خدا می شناسد را بترسانید وآنچه را که در راه خدا هزینه می کنید به تمامی به شما بازگردانده شود و به شما ستم نشود).

این بار استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا به علت ضعف روزافزون از جنگ مستقیم با مردم انقلابی یمن ناتوان است و نوکران خود در منطقه غرب آسیا را به جنگ و کشتار تشویق و ترغیب کرده است.

سران رژیم های فاسدی که از همان آغاز، مقابل نهضت بیداری اسلامی ایستادند یکی پس از دیگری سقوط می کنند و با سرعتی باور نکردنی جای خود را به اسلام گرایان و دوستداران انقلاب اسلامی می دهند. مردم مسلمان و انقلابی یمن نیز با امید به پروردگار متعال که پیروزی مومنان را تضمین کرده است، وارد میدان مبارزه با استکبار شده¬اند و در این مسیر به پیروزی-های خوبی دست یافته اند.

در این میان کشورهایی که خودشان زیر سلطه آمریکا هستند و با نظام های دیکتاتوری اداره می¬شوند با دخالت آشکار در امور یمن مانع از استقرار دولتی مردمی در یمن می شوند. لازم است مردم انقلابی یمن ضمن پاسداری از انقلاب خود، اجازه دخالت بیگانگان را ندهند و از دستاوردهای انقلاب پاسداری کنند. یقینا حق مردم مسلمان یمن است که از کشور خود دفاع جانانه کنند و درس عبرتی به متجاوزان به خصوص عربستان سعودی بدهند.

از وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران می¬خواهیم که به طور جدی از انقلاب یمن حمایت کند و سفیر رژیم سعودی را از تهران اخراج نماید و مسئولان امر نیز با برپایی تجمع دانشجویان و مردم انقلابی ایران در حمایت از مردم مظلوم یمن موافقت و همراهی نماید.

به برادران رزمنده خودمان در جبهه های یمن اعلام می داریم که ما دانشجویان مسلمان ایران را در کنار خود ببینند. دعای ما بدرقه راهتان، انشاالله.

والسلام علی من التبع الهدی
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی تهران

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه