اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین پیش‌بینی‌ها از آب و هوا

آخرین پیش‌بینی‌ها از آب و هوا
به گفته وظیفه، فردا استان همدان 2 درجه سانتیگراد بالای صفر، سردترین و استان خوزستان با بیشینه دمای 36 درجه سانتیگراد بالای صفر، گرم‌ترین استان کشور خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور آخرین پیش‌بینی‌ها از وضعیت آب و هوای کشور را تشریح کرد.

احد وظیفه در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به نقشه‌های پیش یابی هواشناسی امروز گفت: طی روز چهارشنبه بارش پراکنده گاهی با رعد وبرق در شمال غرب، جنوب شرق و پاره ای نقاط جنوب و روز پنج شنبه در شمال غرب، شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور پیش بینی می شود.

وی ادامه داد: در روز جمعه با نزدیک شدن سامانه بارشی به کشور، افزایش ابر، وزش باد، رگبار و رعد و برق در استان های مرزی واقع در شمال غرب تا جنوب غرب آغاز می شود و به‌تدریج به نیمه غربی کشور گسترش می یابد که این سامانه در روز شنبه و یکشنبه در نیمه غربی کشور تقویت می شود و در روز یکشنبه به شمال شرق کشور نیز گسترش خواهد داشت.

وی برای جمعه برای استانهای واقع در جنوب غرب و غرب کشور در بعضی ساعات پدیده گرد و خاک را پیش بینی کرد و افزود: همچنین دمای هوا در سواحل شمالی کشور در روز چهارشنبه و پنج شنبه بطور قابل ملاحظه‌ای افزایش می یابد که در ساعات بعدازظهر و شب سرعت وزش باد در استان اردبیل و پاره ای نقاط استان گیلان افزایش می یابد.

به گفته وظیفه، فردا استان همدان 2 درجه سانتیگراد بالای صفر، سردترین و استان خوزستان با بیشینه دمای 36 درجه سانتیگراد بالای صفر، گرم‌ترین استان کشور خواهد بود.

وی درباره وضعیت جوی استان تهران افزود: آسمان پایتخت برای فردا کمی ابری و وزش باد و رشد ابر درارتفاعات با حداقل و حداکثر دمای 18 و 28 درجه سانتی‌گراد بالای صفر پیش‌بینی می‌شود. همچنین در روزجمعه شنبه آسمان تهران کمی ابری بتدریج افزایش ابر در اواخروقت بارش پراکنده گاهی رعد وبرق و وزش باد با دمای حداقل و حداکثر 17 و 26 درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه