اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نوزادی بدون چشم متولد شد/عکس

نوزادی بدون چشم متولد شد/عکس
بازهم یک جهش ژنتیکی نادر باعث بدنیا آمدن نوزادی بدون چشم در دنیا شد، با این تفاوت که والدین او از این مشکل باخبر بودند و امید دارند علم پزشکی در آینده فرزند آنها را بینا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، دختربچه‌ای که به تازگی بدنیا آمده است دارای بیماری نادری به نام Ano pthalmia است که افراد مبتلا به آن دارای چشم نیستند و تنها یک حفره خالی یا یک پلک بسته شده روی صورت آنها قرار دارد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, ,


به گزارش نشریه الکترونیکی دیلی میل، گفتنی است،‌با وجود نشان دادن دو حفره و یک کیست در مغز این کودک که تماما نشان دهنده وجود این بیماری در او بوده در حین بارداری مادر این نوزاد حاضر به خاتمه بارداری نشده و کودک خود را بدنیا آورده.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، مادر 24 ساله این کودک فرزندش را بسیار دوست دارد و فرزند خود را فوق‌العاده شیرین می داند و امیدوار است  در آینده با پیشرفت در علم پزشکی مشکل دختر او را بر طرف شود.

پزشکان در حال حاضر تنها می‌توانند با گذاشتن چشم‌های مصنوعی بر روی صورت او ظاهر این کودک را طبیعی‌تر کنند.

این اختلال یک کودک از هر 10 هزار کودک متولد شده در کشور انگلستان یک کودک با این اختلال به دنیا می‌آید و متاسفانه این بیماری هیچ درمانی ندارد.

پزشکان اعتقاد دارند این اختلال که ناشی از جهش ژنتیکی و وجود کروموزوم‌های غیر طبیعی است می‌تواند باعث وجود مشکلات دیگری نیز در آینده در این کودکان شود.

برخی تحقیقات احتمال اثر گذاری اشعه X ، مواد شیمیایی، مواد مخدر، آفت‌کش‌ها، سموم و انواع ویروس‌ها را در بروز این مشکل موثر داشته‌اند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه