اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

طی نامه‌ای به وزارت کشور صورت گرفت؛

درخواست بسیج دانشجویی دو دانشگاه برای تجمع اعتراض‌آمیز مقابل سفارت عربستان

درخواست بسیج دانشجویی دو دانشگاه برای تجمع اعتراض‌آمیز مقابل سفارت عربستان
وقایع اتفاق افتاده در چند روز اخیر ما را مصمم ساخت تا بار دیگر با برگزاری تجمعی در برابر سفارت سعودی لااقل ابراز انزجار شدید خود را از سیاست‌‌های منطقه‌ای این رژیم سفاک و هم چنین تعرض به دو نوجوان ایرانی اعلام داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران و دانشگاه امام صادق(ع) طی نامه‌ای به وزارت کشور خواستار صدور مجوز جهت تجمع اعتراضی مقابل سفارت عربستان شدند:

متن این نامه به شرح ذیر است:
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
 سعودی‌ها بدعت بدی گذاشتند در این منطقه و البتّه خطا کردند، اشتباه کردند. کاری که امروز دولت سعودی در یمن دارد انجام می دهد، عیناً همان کاری است که صهیونیست‌ها در غزّه انجام دادند. مقام معظم رهبری
,


وزارت محترم کشور جمهوری اسلامی ایران
 
سلام علیکم

همانگونه که مستحضر هستید بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد داشت تا در تاریخ 18 فروردین سال جاری تجمعی از دانشجویان و مردم را به جهت محکومیت جنایت دولت سفاک سعودی در برابر سفارت آن کشور برگزار کند.

متاسفانه محافظه کاری دستگاه های اجرایی به جهت آنکه مبادا خدایی نکرده مسئولین سعودی حج برای هموطنان ما مشکلی بوجود آورند سبب شد تا مجوز این برنامه توسط وزارت فخیمه خارجه که گویا این روزها کل سپهر سیاست خارجی را در تعامل با آمریکا می داند لغو شود.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,


اینکه یکی از دلایل تاسیس  وزارت خارجه در کشور های گوناگون حفاظت از اتباعشان در سایر کشورها است و وزارت خارجه ما متاسفانه تا آن حد منفعل است که از ترس آنکه سعودی ها به خود جرات بدهند تا مزاحمتی ایجاد کنند مجوز برنامه ای را لغو می کند موضوعی نیست که در اینجا بتوان به آن پرداخت.

,
,


 

,
,

منتها برفرض متقن بودن چنین دلیلی باید خاطر نشان کرد که در تاریخ 27 اسفند ماه سال 1393 موضوعی رخ داده - و متاسفانه باز هم به جهت محافظه کاری وزارت خارجه تا روز 18 فروردین علنی نشد -که بهانه های واهی را از دست وزارت خارجه برای لغو مجوز خواهد گرفت. تعرض به دو نوجوان ایرانی در فرودگاه جده نشان داد که  این سعودی ها هستند که اتفاقا سیاست خارجه‌ای وقیحانه را در پیش گرفته‌اند و وزارت خارجه ما متاسفأنه گویا مصمم است تا به هر شکل و عنوانی با کوتاه آمدن در برابر آنها عزت مسلمین و کرامت ایرانی را لگدمال کند.

,


 

,
,

وقایع اتفاق افتاده در چند روز اخیر ما را مصمم ساخت تا بار دیگر با برگزاری تجمعی از دانشجویان و ملت انقلابی در برابر سفارت سعودی لااقل ابراز انزجار شدید خود را از سیاست های منطقه ای این رژیم سفاک و هم چنین تعرض به دوجوان ایرانی اعلام داریم. لذا بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با همراهی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) مجددا از وزارت کشور درخواست دارد تا با صدور مجوزی در تاریخ دوشنبه شنبه  25 فروردین ساعت 17 عزت از دست رفته ملت ایران را که متاسفانه تا به حال در راستای بازپس گیری آن فقط به مصاحبه ها اکتفا شده است را دوباره احیا کند، همچنین در جهت آرمان اصلی امام عزیز که همانا دفاع از مستضعفین و مظلومان است در ام القرای جهان اسلام عکس العملی مناسب انجام گیرد.

,


 

,
,

ومن الله التوفیق
 

,
,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه