اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

نکونام دستیار اول کی‌روش در تیم ملی می‌شود؟

نکونام دستیار اول کی‌روش در تیم ملی می‌شود؟
با توجه به یکی از شرط‌های قرارداد کارلوس کی‌روش بعید نیست جواد نکونام دستیار اول این مربی پرتغالی در تیم ملی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابرخی موارد قرارداد کارلوس کی‌روش با فدراسیون فوتبال باعث شد بین او و فدراسیون اختلافاتی به وجود بیاید و دو طرف دوباره مذاکره کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

یکی از موارد مورد اختلاف بحث انتخاب دستیار ایرانی در تیم ملی به عنوان دستیار اول بود که این کار تا به اینجا توسط کی‌روش صورت نگرفته است. این مربی پرتغالی پس از تمدید قرارداد با فدراسیون فوتبال علی کریمی را به عنوان دستیار ایرانی خود انتخاب کرد اما به نظر نمی‌رسید او دستیار اول باشد و نقش زیادی هم در تمرینات تیم ملی نداشت. برخی مسائل باعث شد همکاری بین کریمی و کی‌روش پیش از جام ملت‌های آسیا به پایان برسد تا عملاً این مربی پرتغالی بدون دستیار ایرانی به کار خود ادامه دهد.

,

با وجود اینکه کی‌روش تأکید دارد مارکار آقاجانیان دستیار ایرانی او در تیم ملی است اما این مربی هم بیشتر نقش آنالیزور را دارد و نمی‌تواند نقش دستیار اول سرمربی پرتغالی را در تیم ملی ایفا کند.

,

در حال حاضر و طبق توافقاتی که پیش از این بین فدراسیون فوتبال و کارلوس کی‌روش به وجود آمده و در قرارداد هم گنجانده شده است، سرمربی تیم ملی باید دستیار اول خود را از بین مربیان ایرانی انتخاب کند. با توجه به اینکه جواد نکونام از بازی‌های ملی خداحافظی کرد و علی کفاشیان هم پیش از این اعلام کرده بود وی پس از خداحافظی به عنوان مربی به تیم ملی اضافه می‌شود بعید نیست این اتفاق به زودی رخ دهد و نکونام به عنوان مربی جدید تیم ملی معرفی شود.

,

کفاشیان در آخرین اظهارنظر خود در این خصوص گفت: با اینکه نکونام از بازی‌های ملی خداحافظی کرده اما او هنوز می‌تواند به تیم ملی کمک کند. نکونام با مشورت‌هایش می‌تواند کنار کی‌روش باشد و به تیم ملی کمک کند.

,

با این شرایط باید منتظر بود و نام جواد نکونام را به عنوان مربی جدید تیم ملی از زبان کی‌روش یا علی کفاشیان شنید تا وی دستیار اول سرمربی پرتغالی تیم ملی شود، چرا که این اتفاق به احتمال فراوان به زودی رخ خواهد داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه