اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هاشمی در دیدار با رئیس بنیاد شهید:

روحانی و کابینه‌اش حقیقتاً مخلص انقلاب و کشور هستند/جاویدالاثرها مظلوم‌ترین ایثارگران دفاع مقدس

روحانی و کابینه‌اش حقیقتاً مخلص انقلاب و کشور هستند/جاویدالاثرها مظلوم‌ترین ایثارگران دفاع مقدس
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به رئیس بنیاد شهید گفت: آقای روحانی و کابینه‌اش حقیقتاً مخلص انقلاب، کشور و مردم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، حجت‌الاسلام سید محمدعلی شهیدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه معاونان خود صبح دیروز (یکشنبه) با آیت‌الله اکبر هاشمی‌رفسنجانی دیدار و گفت‌وگو کردند.
آیت‌الله هاشمی در این دیدار، با تأکید بر نقش بی‌بدیل و تأثیرگذار شهدا و خانواده‌هایشان در شکل‌گیری و انسجام انقلاب اسلامی، گفت: اگر شهدا خون پاک و مقدس خود را تقدیم انقلاب اسلامی نمی‌کردند، قطعاً امروز ما در چنین آرامش و امنیتی به سر نمی‌بردیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، عزت، اقتدار و استقلال ایران را مرهون زحمات و جانفشانی‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان و جاوید الاثرها دانست و افزود: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و از همه مهمتر، پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های آنها وظیفه تک تک ماست.
وی با اشاره به آیه شریفه «وَلاَتَقُولُوا لِمَن یُقْتَلُ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَ َتُ بَلْ أَحْیَآءٌ وَ لَـَکِن لآتَشْعُرُون، به آنها که در راه خدا کشته می‌شوند، مرده نگویید! بلکه آنان زنده‌اند ولی شما نمی‌فهمید»، اظهار داشت: شهدا زنده‌اند و سهم و روزی خود را از خداوند می‌گیرند و از بالاترین مقام بشری در نزد خداوند برخوردارند.
آیت‌الله هاشمی از خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان و جاویدالاثرها به عنوان سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: این خانواده‌ها، بهترین و عزیزترین افراد زندگی خود را تقدیم انقلاب کردند که باید مورد تکریم و احترام همگان قرار بگیرند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بر ضرورت پیگیری مطالبات و نیازهای خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان، ایثارگران و جاویدالاثرها از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد و افزود: این خانواده‌های مظلوم نباید هیچ مشکلی داشته باشند، چرا که آنها همواره در سخت‌ترین شرایط با تقدیم بزرگترین سرمایه‌های خود از انقلاب و کشور حمایت کرده‌اند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه «در همه انسان‌ها نوعی حُب نفس و خودخواهی وجود دارد»، افزود: اگر خودخواهی با تقدس همراه شود، سازنده می‌شود و بهترین راه اقناع روحیه خودخواهی، نزدیکی به خداوند است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

وی خطاب به رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطر نشان کرد: آقای روحانی و کابینه‌اش حقیقتاً مخلص انقلاب، کشور و مردم هستند و از این جهت فضای خوبی در اختیار شما قرار گرفته است که باید از این فرصت در اصلاح وضع بنیاد و رسیدگی به مشکلات خانواده‌های شهدا، آزادگان و جانبازان عزیز بهره ببرید.

,

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر پیگیری مشکلات خانواده‌های جاویدالاثرها، اظهار داشت: اینان مظلوم‌ترین ایثارگران دفاع مقدسند و باید به خواسته‌های روحی خانواده‌های چشم انتظار آنان توجه شود.
در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی، معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، گزارش مختصری از فعالیت‌ها و عملکرد این بنیاد ارائه کرد و گفت: مهم‌ترین دستاورد ما ایجاد آرامش در بین ایثارگران به ویژه جانبازان است

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه