logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه شهرستان ملارد:

انتظار داریم سفر رئیس جمهور منبع خیر و برکت برای شهرستان باشد

انتظار داریم سفر رئیس جمهور منبع خیر و برکت برای شهرستان باشد
امام جمعه شهرستان ملارد گفت : ملارد یک شهرستان فقیر در دل پایتخت و گم شده در نام تهران است . مطمئنا در بخش سلامت ، ورزش ، کشاورزی ، مترو ودیگر زمینه ها نیازمند توجهات ویژه و خاص می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، حجت الاسلام حسینی نوری امام جمعه شهرستان ملارد در همایش اصناف شهرستان ملارد با موضوع استقبال از سفر رئیس جمهور به شهرستان ملارد، با اشاره به شکل گیری انقلاب اسلامی در جهان ظالمان گفت : بنا و سیاست دنیا در نگاه مستکبران برمبنای زور ، ستم و وحشی گری بود و برخلاف موج ستمگری در دنیا، انقلاب اسلامی به همت امام خمینی (ره) در مقابل ظلم و ستم شکل گرفت. وقتی حکومت اسلامی شکل گرفت زورگویان و مستکبران که منافع خود را در خطر می دیدند ، تمام تلاش ، امکانات و قدرتی خود را بر علیه انقلاب اسلامی ایران بسیج کردند . نمونه بارز این رویارویی را در هشت سال دفاع مقدس می توان دید که در آن طرف ما به ظاهرکشوری به نام عراق بود اما در پشت آن تمام ابرقدرت های جهان صف کشیده بودند . با این حال انقلاب اسلامی ایران با وحدت مردم در مقابل همه ی قدرت های زور گوی دنیا ایستاد و باعث شد عزت و استقلال ما در دنیا روز به روز بیشتر شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدار ملارد، , همایش اصناف شهرستان ملارد ,

حجت الاسلام حسینی نوری تشریح کرد : امروز هم مطمئنا پیروزی و عزت ما در قبال همبستگی ، وحدت و حضور مردم است . شعاری که مقام معظم رهبری امسال را مزین با آن نمودند برای آن بود که یک محور تلاش دشمن ایجاد تفرقه و جدایی بین ملت و دولت است .

,

وی افزود : امروز مردم سالاری دینی و دموکراسی اسلامی در کشور و حضور مردم در تمامی صحنه های ملی نشان از آن می دهد که صاحبان این مملکت و نظام خود مردم هستند . تمام تلاش دشمن ایجاد تفرقه میان مردم و دولت است . اما حضور همیشگی مسئولین در متن جامعه و در بین مردم این برنامه دشمن را خنثی می کند .

,

امام جمعه شهرستان ملارد تصریح کرد :حضور انقلاب اسلامی در اتفاقات و رویداد های منطقه برای مستکبران جهان بسیار دردناک است .

,

وی افزود : ایران در پرتو وحدت و همبستگی است که امروز به این جایگاه از اقتدار رسیده است . انتظار می رود با توجه به شیطنت های دشمنان نظام ، در هرجایی که نیاز به حضور مردم است ، این حضور اتفاق بیفتد . لذا در حضور ریاست محترم جمهور به عنوان عالی ترین مقام اجرایی کشوردر شهرستان ملارد، نیاز است که ما هم وظیفه خود بدانیم تا با حضور خود این فرصت را که یک غنیمت است برای رشد و ارتقاء شهرستان ملارد ، قدر بدانیم. ما هم انتظار داریم که این سفر منبع خیر و برکت برای شهرستان ملارد باشد . با توجه به اینکه ملارد یک شهرستان فقیر در دل پایتخت و گم شده در نام تهران است . مطمئنا در بخش سلامت ، ورزش ، کشاورزی ، مترو ودیگر زمینه ها نیازمند توجهات ویژه و خاص می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه