اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

پدیده شوم و جدید در فوتبال ایران

پدیده شوم و جدید در فوتبال ایران
در اقدامی جدید یک فرد کلاهبردار با سوءاستفاده از نام مسئولان سازمان لیگ به دنبال اخاذی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مدتی است که فردی با سوءاستفاده از نام برخی از مسئولان سازمان لیگ قصد کلاهبرداری دارد. این قضیه مربوط به چندین ماه است و با وجودی که مسئولان سازمان لیگ هم هشدار داده اند تا مورد سوءاستفاده این فرد قرار نگیرند اما هنوز هم این اتفاق در حال رخ دادن است.

این فرد به نام حجت الله بهمنی که مدیر روابط عمومی سازمان لیگ را برعهده دارد با مربیان و بازیکنان و حتی مدیران تیم ها تماس می گیرد و به بهانه کمک به نیازمندان و یا حتی جلسه برای دیدارهای دوستانه مثل دیدار پرسپولیس با ستارگان میلان از آنها دنبال اخاذی است.

در جدیدترین اقدام این فرد کلاهبردار با شاهرخ بیانی پیشکسوت تیم استقلال تماس گرفته و به وی گفته برای بازی پیشکسوتان پرسپولیس و ستارگان میلان قرار است ۷ پیشکسوت استقلال هم دعوت شوند که یکی از آنها بیانی است. او حتی به بیانی می گوید چهارشنبه جلسه ای قرار است برگزار شود ولی باید به شماره حسابی که او اعلام می کند پولی واریز شود.

نکته قابل توجه این است که این فرد  چندی قبل هم با امیر قلعه نویی تماس گرفته و چنین درخواستی را از او داشته است.

این فرد سوءاستفاده گر با بازیکنان زیادی هم به بهانه دعوت به برخی جلسات و یا اینکه قرار است به عنوان بهترین بازیکن فنی یا اخلاقی انتخاب شوند تماس گرفته و از آنها طلب مالی کرده است. در واقع این فرد با بیان اینکه پول را به شماره کارتی که او می گوید بفرستید اخاذی می کند.

به گزارش فارس، به نظر می رسد این پدیده شوم و غیر اخلاقی در کنار دیگر مشکلات رسوخ کرده در فوتبال در حال رشد است و کار از هشدار سازمان لیگ گذشته است.

ترفند این فرد به گونه ای است که هر بار با یک شماره تلفن تماس می گیرد و بعد از اینکه به هدفش می رسد یا لو می رود شماره دیگری اختیار می کند.

امیدواریم تا اتفاق جدید دیگری رخ نداده مسئولان حراست وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال برای گرفتن این شخص اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/ی

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه