اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات بستری رایگان مستمری بگیران

جزئیات بستری رایگان مستمری بگیران
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: مجوز بستری رایگان بازنشستگان و مستمری بگیران در بیمارستانهای دولتی اخذ شده و بزودی این امکان فراهم خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، دکتر سیدتقی نوربخش روز یکشنبه در حاشیه نشست تعامل سازمان تامین اجتماعی با دانشگاه ها در جمع خبرنگاران افزود: براساس تفاهم‌نامه‌ وزارت بهداشت و همچنین مصوبه هیات امنای سازمان تامین اجتماعی، مستمری‌بگیران تحت پوشش می تواننددر مراکز درمانی دولتی به صورت رایگان بستری و درمان شوند.

وی در مورد افزایش حقوق بازنشستگان نیز گفت: بر اساس ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی هیئت وزیران افزایش حقوق بازنشستگان را مشخص و به سازمان ابلاغ می کند که امیدواریم به زودی این امر محقق شود و دراین صورت از اردیبهشت اولین پرداخت و افزایش حقوق بازنشستگان را خواهیم داشت .

به گفته نوربخش، همچنین بر اساس ماده ۱۱۱ تامین اجتماعی حداقل حقوق دستمزدبگیران ۱۷ درصد رشد داشته که این افزایش اعمال خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به صدور کارت هوشمند درمان اشاره کرد و گفت: حذف دفترچه‌های بیمه روی مدیریت مصارف و هزینه‌های درمانی تاثیرگذار است و البته ارائه کدبیمه کار پیچیده‌ای است که باید یک مرکز فرماندهی واحد دیتا در صندوق بیمه ای باشد.

نوربخش با اشاره به اینکه ارائه کد بیمه نیازمند زیرساخت و نرم‌افزار است، اظهار داشت: باید با این نرم افزارها بتوانیم حجم اطلاعات تولیدی را هماهنگ کنیم که زیرساخت‌های لازم توسط تامین اجتماعی و شرکت رایتل ایجاد شده و در حال اجراست.

به گفته وی، در مرحله اول الکترونیکی شدن دفترچه های بیمه که البته زمان دقیق آن بعدا اعلام خواهد شد ، بیماران خاص را تحت پوشش قرار خواهیم داد چرا که این بیماران هزینه درمانی زیادی دارند.

نوربخش همچنین به خدمات دندانپزشکی نیز اشاره کرد و افزود: سطح خدمات بهداشت دهان و دندان که سازمان ارائه می دهد براساس مصوبه شورای عالی بیمه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه