اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار شهرستان اصفهان:

تجلیل از مقام معلم را مدرسه محور کنیم

تجلیل از مقام معلم را مدرسه محور کنیم
فرماندار اصفهان در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان اصفهان در سال جدید گفت: تجلیل از مقام شامخ معلمان را در مدارس و به سمت مدرسه محوری پیش ببریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، فضل الله کفیل فرماندار اصفهان در اولین جلسه شورای آموزش و پروش شهرستان اصفهان در سال 94 با تبریک مناسبت های ماه رجب و هفته معلم، با توجه به دستور کار جلسه به بررسی وضعیت سرویس مدارس جهت سال تحصیلی 95-94 اشاره و اظهار کرد: بررسی مسائل و ارائه پیشنهادات در خصوص سرویس مدارس از موضوعات مهم و ضروری است و باید توجه شود که قانون های وضع شده نه برای تعطیلی امور بلکه به منظور تسهیل و ایجاد شرایط روان برای همه اقشار جامعه ایجاد می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , اصفهان شرق,

* حمل و نقل دانش آموزان از مسائل مهم آموزش و پرورش است

, * حمل و نقل دانش آموزان از مسائل مهم آموزش و پرورش است, * حمل و نقل دانش آموزان از مسائل مهم آموزش و پرورش است,

فرماندار شهرستان اصفهان با پایدار خواندن حمل و نقل در شهر اصفهان گفت: قطعا هر شهر شرایط مرتبط با خودش را می طلبد و بدین منظور بحث اجرای قوانین برای هر منطقه از کشور متفاوت است و این در صورتی است که برای مثال شهر مشهد به سبب زائرپذیر بودنش در قیاس با شهر اصفهان از وضعیت پایدار حمل و نقل کم تری برخوردار است.

,

وی با تاکید بر تعریف صحیح از ساختار جلسات به تفکیک استان و شهرستان اذعان کرد: کارگروه ماده ی 18 شهرستان باید باعناصر شهرستانی دور هم جمع شوند و در خصوص تصمیمات گرفته شده می بایست خروجی جلسات را در حداقل زمان به تصویب شورای شهر برسانند و جهت تعیین و تطبیق طرح، فرمانداری وارد شود.

,

* محوریت هماهنگی هزینه سرویس مدارس به مدیران واحد آموزشی داده شود 

, * محوریت هماهنگی هزینه سرویس مدارس به مدیران واحد آموزشی داده شود , * محوریت هماهنگی هزینه سرویس مدارس به مدیران واحد آموزشی داده شود ,

کفیل در خصوص سرویس مدارس با توجه به سخنان مطرح شده در شورا و پیشنهاد هماهنگی در رابطه با هزینه سرویس مدارس افزود: با توجه به اینکه مدیران واحدهای آموزشی روزانه با دانش آموزان و اولیاء آنها سرو کار داشته و از نزدیک با شرایط منطقه و خانواده ها آشنا هستند، بهتر است که محوریت هماهنگی هزینه سرویس مدارس به مدیران واحد آموزشی داده شود زیرا هدف ما رضایت مندی مردم و آرامش خانواده ها است تا بتوان ضمن سرویس دهی منظم، بار اقتصادی کم تری به خانواده ها تعلق گیرد و در قبال آن اگر مساله ای ایجاد شد مدیر آن واحد آموزشی باید جوابگو باشد.

,

وی با توجه به صحبت های ارئه شده توسط مسئولان تاکسیرانی در جلسه شورا و با بیان این مطلب که یک نوبته کردن واحدهای آموزشی از بعد کیفیت ارئه خدمات تاکسیرانی اثرات مطلوبی دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به روند تغییرات باید با موضوعات به گونه ی درست و کارشناسی موجه شد و به گونه ای تصمیم گرفت که هر روز دچار خدشه نباشد.

,

*ناحیه 6 بیشترین مدارس روستایی را داراست

, *ناحیه 6 بیشترین مدارس روستایی را داراست, *ناحیه 6 بیشترین مدارس روستایی را داراست,

رییس شورای آموزش و پرورش شهرستان در خصوص سرویس مدارس روستایی گفت: در این خصوص مصوب شود تا بخشداران مسئول کارگروه ماده 18 روستایی شوند، همچنین با توجه به اینکه حداکثر مدارس روستایی در محدوده ناحیه 6 شهرستان است باید توجه نمود تا با پیگیری مسئولان شاهد کمترین مشکل در خصوص روستاها باشیم.

,

وی در رابطه با بررسی وضعیت نیروی انسانی و تغییرات فیزیکی آموزشگاه ها، به اصل یک نوبته شدن مدارس اشاره و تصریح کرد: برنامه های سازمانی در هر زمان دچار تغییرات می شود ولیکن آنچه که در این خصوص ارزشمنداست، حداقل جابه جایی در دونوبته شدن مدارس است و اینکه حداکثر اهتمام و سخت گیری نسبت به این موضوع انجام گیرد.

,

* 5 درصد عوارض شهرداری به آموزش و پرورش عملیاتی شود

, * 5 درصد عوارض شهرداری به آموزش و پرورش عملیاتی شود, * 5 درصد عوارض شهرداری به آموزش و پرورش عملیاتی شود,

کفیل موضوع مطرح شده در خصوص عملیاتی شدن پرداخت 5 درصد عوارض شهرداری به حساب آموزش و پرورش را حاصل پیگیری چندساله مسئولان عنوان و گفت: اداره کل باید توانمند به مساله پرداخت عوارض از سوی شهرداری ورود پیدا کند و مسئولی را نسبت به این کار ابلاغ کند تا پیگیر واریز کامل عوارض به حساب آموزش و پرورش نسبت به سهم مربوطه شود.

,

وی با اشاره به نزدیک بودن هفته بزرگداشت مقام معلم، با توجه به برخی تصمیم گیری ها در خصوص برگزاری برنامه ی تجلیل از معلمان، تصریح کرد: استانداری به عنوان دستگاه متولی میزبان مراسم بزرگداشت مقام معلم در سال 94 است و لیکن با توجه به آنچه که شاهد آن هستیم، آموزش و پرورش خود متولی برگزاری برنامه های هفته معلم در سطح نواحی می باشد.

,

* ارج نهادن به مقام شامخ معلم را در دانش آموزان به ثبت برسانیم

, * ارج نهادن به مقام شامخ معلم را در دانش آموزان به ثبت برسانیم, * ارج نهادن به مقام شامخ معلم را در دانش آموزان به ثبت برسانیم,

فرماندار شهرستان اصفهان تغییر چهره شهر با نصب بنرهای گرامیداشت روز معلم، تجلیل از معلمان دارای شرایط سخت، حضور در برخی مدارس در سطح نواحی و ارائه پیشنهاد به شورای هماهنگی جهت برپایی جلسه ای با محتوای هفته معلم رااز دیگر برنامه های پیرامون این هفته عنوان کرد.
وی در پایان باتاکید بر تجلیل از مقام معلم به شیوه مدرسه محوری گفت: ستاد تکریم از مقام معلم را در مدارس راه اندازی کنیم تا دانش آموزان از آغازین سال های تحصیل خود شان معلم را دیده و تجلیل از مقام شامخ او را وظیفه خود در همه مقاطع تحصیل بداند.

,
,

انتهای پیام/پ

, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه