اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حضور سه محصول دانش بنیان سمنانی در سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی تهران

حضور سه محصول دانش بنیان سمنانی در سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی تهران
سه محصول همزن پرابی التراسونیک، نانوسیال حاوی نانولوله های کربنی و ابزار تراشکاری التراسونیک شرکت کیمیا نانو دانش، تاییدیه سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران را دریافت نموده و این محصولات، در این نمایشگاه به ارگانها، نهادها، دانشگاه ها و شرکت های دولتی و خصوصی ارائه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قومس ،شرکت کیمیا نانودانش از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان است که در ماه های اخیر، موفق به طراحی، ساخت و تولید محصولات مختلفی از جمله همزن پرابی التراسونیک (در انواع غوطه ور و ثابت)، ابزار تراشکاری مافوق صوت، نانوسیالات پایدار عامل حرارتی کربنی و اکسیدی ( با سیالات پایه مختلف از جمله آب، روغن، اتیلن گلیکول و ...) و دستگاه چندسیکلی اندازه گیری ضریب انتقال حرارت جابجایی نانوسیالات شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قومس,

سه محصول همزن پرابی التراسونیک، نانوسیال حاوی نانولوله های کربنی و ابزار تراشکاری التراسونیک شرکت کیمیا نانو دانش، تاییدیه سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران را دریافت نموده و این محصولات، در این نمایشگاه به ارگانها، نهادها، دانشگاه ها و شرکت های دولتی و خصوصی ارائه خواهد شد.

,

لازم به ذکر است این شرکت توسط تعدادی از دانشجویان مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد با تمرکز بر تولید محصولات برگرفته از پایان نامه های دانشجویی مقاطع کارشناسی ارشد و رساله دکتری آغاز به کار کرد و تمامی مراحل تبدیل ایده به محصول را تحت حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان طی نمود.

,

, ,

نانوسیال نانوسیال حاوی نانولوله های کربنی

,

با قابلیت انتقال حرارت مطلوب و پایداری بالا

,

 

,

, ,

 

,

دستگاه همزن التراسونیک 1200 وات

,

مدل KND-1200UH1

,

نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  با هدف معرفی توانمندی‌های کشور در زمینه تولید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی در کشور ، فراهم‌سازی بستری برای تبادل فناوری و هم‌افزایی سازندگان با یکدیگر، بازارسازی، حمایت از ایجاد زیرساخت های توسعه فناوری در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور و همچنین جذب حمایت‌های دولتی به سمت تولیدات داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان، از 4 الی 7 اردیبهشت ماه 1394 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود.

,

انتهای پیام/ر  

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه