اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده:

امنیت،پیش شرط توسعه و توانمندی زنان است/ توازن بین کار و زندگی زنان از ماموریت های دولت یازدهم است

امنیت،پیش شرط توسعه و توانمندی زنان است/ توازن بین کار و زندگی زنان از ماموریت های دولت یازدهم است
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: امنیت را پیش شرط توسعه و توانمندسازی زنان می دانیم یعنی تا امنیت نباشد نباید انتظار داشته باشیم توسعه ای اتفاق بیفتد و یا زنان توانمند شوند.توازن لازم بین کار و زندگی زنان از ماموریت های دولت یازدهم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،شهین دخت مولاوردی معاونت رییس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه مراسم تحلیف کارآموزان وکلای دادگستری استان البرز در دانشگاه پردیس کشاورزی کرج در گفتگو با خبرنگار مفاآنلاین گفت: خشونت ها و افراطی هایی که به ویژه در منطقه ما به نام دین در حال صورت گرفتن است و عمدتا هم دیدگاه های تکفیری ضد زن هستند این را نشان دادیم و قطعا برنامه هایی برای عملیاتی شدن آن را داریم و این را ما در تمام اجلاس های بین المللی و منطقه ای که شرکت می کنیم امنیت را پیش شرط توسعه و توانمندسازی زنان می دانیم یعنی تا امنیت نباشد نباید انتظار داشته باشیم توسعه ای اتفاق بیفتد و یا زنان توانمند شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهین دخت مولاوردی معاونت رییس جمهور در امور زنان و خانواده در حاشیه مراسم تحلیف کارآموزان وکلای دادگستری استان البرز در دانشگاه پردیس کشاورزی کرج در گفتگو با , خبرنگار مفاآنلاین, خبرنگار مفاآنلاین, گفت: خشونت ها و افراطی هایی که به ویژه در منطقه ما به نام دین در حال صورت گرفتن است و عمدتا هم دیدگاه های تکفیری ضد زن هستند این را نشان دادیم و قطعا برنامه هایی برای عملیاتی شدن آن را داریم و این را ما در تمام اجلاس های بین المللی و منطقه ای که شرکت می کنیم امنیت را پیش شرط توسعه و توانمندسازی زنان می دانیم یعنی تا امنیت نباشد نباید انتظار داشته باشیم توسعه ای اتفاق بیفتد و یا زنان توانمند شوند.,

وی افزود: امنیت به معنای مقابله با خشونت علیه زنان هم یک لایحه ای را داریم پیگیری می کنیم لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت که در کمیسیون لوایح دولت است مراحل نهایی اش را دارد طی می کند که تدشابیر لازم از نظر آموزشی ، بازدارندگی، قانونی و حفاظتی-حمایتی را مد نظر داریم.

,

مولاوردی گفت : زنان سرپرست خانوار بیمه خدمات درمانی را برای این گروه در نظر گرفتیم که بهزیستی و وزارت رفاه مسئولیت دارند و ما بیمه زنان خانه دار را با مشارکت سازمان تامین اجتماعی پیگیری می کنیم لایحه اش را دادیم و نظرات دستگاه های زیرربط را دبیرخانه هیات دولت اخذ کرده و منتظر رسیدگی و نوبت در کمیسیون اجتماعی دولت هستیم.

,

وی تصریح کرد: موقعیت زنان ایجاب می کند که ایفاگر نقش های چندگانه باشند ، و این یک ضرورت ها و الزاماتی را می طلبد که ما بتوانیم توازن لازم را بین کار و زندگی زنان ایجاد کنیم که زنان مجبور به انتخاب بر سر دو راهی قرار نگیرند و این از ماموریت های دولت یازدهم است.

,

وی در رابطه با وکیل خانواده گفت: به نظر می رسد ضرورت دارد ما ساز و کارهای لازم را تعبیه کنیم به ویژه در برنامه ششم توسعه و در پنج سال آینده برنامه ای را ارائه دهیم که بتوانیم مشابه پزشک خانواده ، خانواده ها بتوانند از این ظرفیتی که وجود دارد استفاده کنند و کمک کند به اهداف قوه قضاییه در جرم زدایی و حبس زدایی و سایر کاهش عناوین مجرمانه که در دستور کار قوه مجریه است و دولت به این موضوع کمک کند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه