اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رویانیان: به ملی پوشان بدهکاریم

رویانیان: به ملی پوشان بدهکاریم
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس وضعیت مالی و پرداختی به بازیکنان را به صورت ویژه بررسی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا محمد رویانیان، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در نیم فصل فرصتی پیش آمد تا وضعیت پرداختی به بازیکنان را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
وی در این باره گفت: با توجه به فرصتی که در دو روز گذشته به دست آوردیم وضعیت مالی پرداختی‌ها در فصل جدید را به دقت با کمک دوستان‌مان در باشگاه مورد بررسی قرار دادیم.
,
 
,
رویانیان افزود: خوشبختانه همه چیز را طبق بررسی‌های لازم متوجه شدیم و برخی‌ها از بازیکنان ما در دریافتی‌های خود کم گرفته‌اند.
,
 
,
وی تاکید کرد: به همین دلیل برنامه‌ریزی‌های خودمان را برای یکسان سازی و مساوی بودن پرداختی‌ها به بازیکنان آغاز کردیم و انشاءالله هر چه سریع‌تر کاری خواهیم کرد که کلیه بازیکنان ما دریافتی‌شان یکسان شود.
,
 
,
رویانیان ادامه داد: با توجه به بررسی‌های انجام شده برخی از بازیکنان ما مخصوصا ملی‌پوشان دریافتی‌های کمی داشتند و من از آنها تشکر می‌کنم که شجاعانه برای پرسپولیس به میدان رفتند و مسائل پولی برایشان در درجه دوم اهمیت داشت. آنها همه به فکر موفقیت پرسپولیس بودند که خدا را شکر در نیم فصل به آن رسیدند. من هم وظیفه خودم می‌دانم که پرداختی‌ها را طبق قراردادها یکسان و تکمیل کنم و بچه‌های پرسپولیس مطمئن باشند حق‌شان را حتما خواهم داد.
,
 
,
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما مشکلات مالی داریم ولی با توجه به اینکه به برخی بازیکنان مخصوصا بعضی از ملی‌پوشان بدهکار هستیم و این بازیکنان درصد کمی گرفته‌اند و برخی‌ها بیشتر انشاءالله سعی خواهیم کرد از روز شنبه این موضوع را پیگیری و پرداختی‌ها را مساوی و تا نیم فصل طبق قولی که دادیم عمل کنیم تا این بازیکنان هم دچار مشکل نشوند. با توجه به بررسی‌هایی که داشتیم من قبول دارم برخی بازیکنان ما در دریافتی‌های خود از ما بسیار صبور بودند و ما به آنها بدهکار هستیم اما باز هم می‌گویم با تمام وجود تلاش می‌کنم تا هر چه سریع‌تر این مشکل حل شود و از اینکه این بازیکنان صبور بودند و به این مسائل توجه نکردند نیز تشکر می‌کنم. مطمئن باشید انشاءالله مشکل برخی بازیکنان طبق بررسی‌هایی که به صورت دقیق داشتیم به زودی حل خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام/خ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه