اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قلعه‌نویی: باید با اختلاف ۴ گل می‌بردیم

قلعه‌نویی: باید با اختلاف ۴ گل می‌بردیم
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: بازی نظم خوبی داشت و باید با اختلاف ۴ گل می‌بردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناامیر قلعه‌نویی بعد از پیروزی 2 بر یک تیمش در هفته بیست و هشتم لیگ برتر فوتبال ایران مقابل صبای قم گفت: ولادت حضرت علی، روز پدر و روز مرد را تبریک می‌گویم. از دوستان بابت عدم حضورم در جلسه مطبوعاتی عذرخواهی می‌کنم. وقتی به قم می‌آیم دوست دارم به زیارت بروم. از مسئولان هیأت فوتبال تشکر می‌کنم. بازی بسیار خوبی بود و نظم خوبی را در مسابقه مشاهده کردیم و بینندگان از بازی لذت بردند. باید با اختلاف 4 گل می‌بردیم.


وی افزود: باید خدا را شکر کنیم بازی مساوی نشد. موقعیت‌های زیادی داشتیم اما استفاده نکردیم این برد را به هواداران تقدیم که از ما حمایت کردند. 3 امتیاز حساس گرفتیم و خوشحالم که هواداران خوشحال شدند. صبا هم بازی خوبی انجام داد.

 سرمربی استقلال در مورد اینکه استقلال موقعیت زیادی نداشت خاطرنشان کرد:‌ حرف شما را قبول ندارم. وقتی بازی 2 بر صفر بود 3 موقعیت داشتیم. خوشحالم یک بازیکن جوان معرفی کردیم. قبلا برزای و رمضانی را بازی دادیم امروز هم کریمی‌ را. صبای قم به غیر از گلی که زدند و یک ضربه کاشته موقعیت‌ دیگری نداشت. دروازه‌بان صبا بهترین روز خود را پشت سر گذاشت و 3-4 موقعیت را از دست داد باز خدا را شکر ضربه شکوری گل نشد وگرنه انتقادات شروع می‌شد.

قلعه نویی ادامه داد: یک صحنه حساس روی میلاد فخرالدینی خطا شد و موقعیت حساسی بود. 

وی در مورد اینکه آیا استقلال سهمیه می‌گیرد گفت: بعد از این بازی اجازه ریکاوری بدهید. 2 بازی بعدی برای ما خیلی مهم است. به بازیکنان گفتم در مسابقات پایانی باید با تمام وجود بازی کنیم و سهمیه بگیریم. این برد خوب بود می‌توانیم در 2 بازی بعدی با استرس کمتری بازی کنیم. 

قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که آیا نوسان استقلال به خاطر در اختیار نداشتن بازیکنان است، گفت: 2 سال است که این بلا سرمان می‌آید. از سالی که قهرمان شدیم یک بار با 10 نفر به اردو نرفتیم. نمی‌دانم چه اتفاقاتی می افتد که این بازیکن ملی به این شرایط می‌رسد بازیکنی که در شرایط انتخاب نیست به تیم ملی دعوت می‌شد در 2 سال اخیر به خصوص امسال شرایط استفاده از تمام بازیکنان را نداشتیم یک روز با گذشت تاریخ همه چیز مشخص می‌شود. این صحبتم را بنویسید روزی مشخص می‌شود چه دست‌هایی در کار بود که استقلال به این روز بیفتد و چه کسانی چه ترفندی به کار بردند که استقلال و پرسپولیس به این روز بیفتد. در شرایطی که می‌ توانستیم قهرمان آسیا شویم این مشکلات به وجود آمد. هرچند که سوم آسیا شدیم. 

وی در مورد استفاده از بازیکنان جوان اظهار داشت: بازیکن جوان را باید در موقعیت خوب به زمین فرستاد شرایط چند وقت اخیر ما خیلی بد بود و اگر بازیکن جوان را به میدان می‌فرستادیم خدایی نکرده می سوخت.

قلعه‌نویی در مورد اینکه اگر استقلال امروز می‌باخت و علیه او شعار می‌دادند این مسئله خودجوش بود، اظهار داشت: بنر می‌آورند و علیه من شعار می‌دهند. هفته قبل گفتم بازیکنان استقلال اصل غیرت هستند. 8 ماه است که حقوق نگرفتند و فقط یک دریافتی کم داشتند. روزی که به صدر رفتیم درخواست پاداش کردیم که ندادند و از دوستم 40 سکه گرفتم. این شعارها و بنرهایی که می‌آورند خود جوش است و ما می‌گوییم خودجوش است. 

سرمربی استقلال در مورد خصوصی سازی و اینکه فتح‌الله زاده هم گفته باید تیم را اجاره بدهند، عنوان کرد: برای استقلال که مشتری نیامد. این حرف را گوش ندادم اما هرکسی نظری دارد. آن برنامه که برای فولاد خوزستان و سپاهان مطرح شد تجربه‌ای می‌شود برای استقلال. طرح دکتر اسلامیان خوب بود برای سپاهان و ذوب آهن بسیار خوب جواب داد. 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه