اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کمبودهای دارویی کشور به زیر ۲۰ قلم می‌رسد

کمبودهای دارویی کشور به زیر ۲۰ قلم می‌رسد
ما هیچ دارویی نداریم که چند ماه کمبود داشته باشد. معمولاً کمبودها در حد یک هفته، دو هفته و یا سه هفته برطرف می‌شود.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، رسول دیناروند درباره کمبودهای کنونی دارو در کشور که عنوان شده است زیر 30 قلم است و آیا این کمبودها کمتر می‌شود یا از نظر استراتژی دارویی یک امر طبیعی است، اظهار داشت: کمبود دارو قاعدتاً باید به حداقل برسد ولی ادعای اینکه ما کمبودمان به صفر می‌رسد ادعای سختی است، در هر کشور پیشرفته‌ نیز امکان وقوع ایراد در زنجیره تأمین و تدارک دارو وجود دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد: در ایران کمبودهای دارویی کاهش جدی پیدا کرده است و به زیر 30 قلم کاهش یافته است، این 30 قلم هم که ما اعلام می‌کنیم آمار ماهیانه کشوری است و ثابت نیست. زیرا ما هیچ دارویی نداریم که چند ماه کمبود داشته باشد. معمولاً کمبودها در حد یک هفته، دو هفته و یا سه هفته برطرف می‌شود.

رئیس سازمان  غذا و دارو بیان داشت: ولی میانگین 30 قلم کمبود دارو را در سال 93 داشتیم و امیدواریم درسال 94 این وضعیت بهتر شود ولی هدف این نیست که یک رقم غیرقابل دسترس را اعلام کنیم. یعنی نمی‌توانیم عنوان کنیم که ما کمبودمان در دارو به صفر می‌رسد.

دیناروند در پایان خاطرنشان کرد: ولی تلاش می‌کنیم کمبود 30 قلم داروی کنونی را در سال 94 به زیر 20 قلم کاهش دهیم. کما اینکه کمبودهای فعلی نیز جایگزین دارویی دارد. به طوری که همه این کمبودهای دارویی جایگزین ژنریک دارد، ولی بیماران به دلایلی مایل به مصرف داروی خارجی هستند بنابراین همین کمبودهای دارویی نیز داروی جایگزین در کشور دارد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه