به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بیان روز،قدرت اله ترابی نژاد فرماندار پلدختر در اولین جلسه ستاد بزرگداشت ارتحال امام راحل(ره) پلدختر افزود:حضرت امام (ره) با بصیرت ، آگاهی و اتکال به خدا توانست رژیم شاهنشاهی که مورد حمایت مستکبرین و آمریکایی ها بود شکست دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز,وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در مورد امام (ره)بیان کرد:حضرت امام خمینی (ره) نخستینی بود که دومی نداشت و توانست با دست خالی و حمایت ملت انقلاب را به پیروزی برساند.
,ترابی نژاد اظهار کرد:امروز انقلاب اسلامی ایران به کشورهای مختلف دنیا همچون سوریه ،لبنان،افغانستان،عراق ،یمن و لبنان صادر شده است و روز به روز بر نفوذ آن افزوده می شود.
,وی با تاکید بر برگزاری هرچه با شکوه تر مراسمات ارتحال امام (ره) در پلدختر ادامه داد:کلیه دستگاه های اجرایی در قبال حضرت امام (ره) مسئولیتی را برعهده دارند که باید برای هر چه باشکوه تر برگزار کردن این مراسمات تلاش کنیم.
,نماینده عالی دولت در پلدختر انتقال تفکر امام (ره) به نسل جوان مهم دانست و گفت:دستگاههای فرهنگی در این زمینه با توزیع بسته های فرهنگی در نشر و تبیین این افکار تلاش کنند.
,وی با اشاره به شعار امسال دولت وملت ،همدلی وهمزبانی یاد آور شد:وحدت لازمه تحولات اقتصادی،اجتماعی،فرهنگی،سیاسی،موفقیت تیم مذاکره کننده هسته ای و خنثی سازی توطئه های دشمنان نظام است.
,ترابی نژاد عنوان کرد:این شعار سال باید نقشه راه مسئولان و مردم برای پیشبرد اهداف دولت ونظام باشد.
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه