اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرپرست جهاد کشاورزی جاسک:

مکلفیم در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی نقش خود را ایفا کنیم

مکلفیم در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی نقش خود را ایفا کنیم
سرپرست جهاد کشاورزی جاسک گفت: مقام معظم رهبری، مسئله اقتصاد مقاومتی را با توجه به برنامه ها و توطئه های دشمن که برای اینکه در جنگ اقتصادی و تحریم اقتصادی بتواند کشور را تحت تاثیر قرار دهد مطرح فرمودند ؛ طبیعتا ابلاغ این سیاست ها افق تازه ای را در مقابل دست اندرکاران اقتصادی کشور ایجاد کرد؛ که ما در جهاد کشاورزی شهرستان مکلف هستیم در راستای تحقق این سیاست ها نقش خود را ایفا کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مختار حدیدی در گفتگو با خبرنگار مکران نیوز با اشاره به اینکه براساس منویات مقام معظم رهبری مولفه‌های ده‌گانه در خصوص اقتصاد مقاومتی تبیین و مطرح شده است، اظهار کرد: ایجاد تحرک و پویایی در اقتصاد کشور، بهبود شاخص‌های کلان اقتصاد، توانایی مقاومت در برابر عوامل تهدیدزا، تکیه بر ظرفیت‌های داخلی از مهمترین مولفه‌های مطرح شده در اقتصاد مقاومتی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز,

وی ضمن اشاره به بند پنجم سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: در این قسمت، دیگر حجت بر ما تمام شده ، اگر ما می خواهیم سهم‌بری عادلانه در زنجیره‌ تولید تا مصرف داشته باشیم؛ بایستی در واقع سهم سرمایه انسانی و نرخ نفوذ دانش در بخش کشاورزی را از طریق ارتقای آموزش و براساس تاکید برمهارت ، خلاقیت ، کارآفرینی و تجربه، بالا ببریم.

,

 حدیدی بیان نمود: بزرگترین عامل در جهت افزایش درآمد و ارتقاء سطح زندگی روستاییان گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی است، این گونه صنایع به سرمایه گذاری چندان نیاز ندارند و می تواند سرمایه های اندک محلی را جذب نمایند؛برای تحقق این موارد، درخواست راه اندازی  کارخانه های تهیه رب گوجه فرنگی ومربای هندوانه و انبه  و غیره را نمودیم که با راه اندازی و شروع به کار نمودن آنها که همانا  توسعه صنایع تبدیلی می باشد تولید سرانه روستاها ارتقاء می یابد و متعاقب آن درآمد سرانه روستاییان نیز افزایش یافته و در نتیجه سطح اشتغال در روستاها بالا می رود و با اینکارها اقتصاد مقاومتی تحقق میباشد.

,

سزپرست جهاد کشاورزی جاسک ادامه داد در بحث اشتغالزایی باتوجه به اینکه محصولات زراعی فصلی میباشند در هر هکتار زیر کشت 2  الی 3 نفر را بکارگیری نمودیم که باعث اشتغال گروهی از جوانان شده است؛  همچنین با تشویق و آموزش خانم های خانه دار  به سبزی کاری در سال جاری اشتغال این قشر را  نیز دنبال میکنیم.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه