به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بیان روز،گودرز کریمی فر مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در دیدار با یکی از خیرین مدرسه ساز کشور افزود:یکی از سیاست های آموزش وپرورش در راستای بسط و گسترش عدالت آموزشی و توسعه فضاهای مناسب آموزشی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در استان استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , بیان روز, بیان روز, بیان روز, ،گودرز کریمی فر مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در دیدار با یکی از خیرین مدرسه ساز کشور افزود:یکی از سیاست های آموزش وپرورش در راستای بسط و گسترش عدالت آموزشی و توسعه فضاهای مناسب آموزشی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در استان استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه ساز است.,وی بیان کرد:حضور معلم در منطقه صعب العبور و محروم که فقط یک دانش اموز دارد را می توان برای آموزش وپرورش لرستان در تاریخ بعنوان یک افتخار ثبت کرد.
,کریمی فر به اقدامات آموزش و پرورش در سالهای اخیر اشاره کرد و گفت : در راستای رفع محرومیت آموزشی از مناطق محروم استان هلی برد مدارس پیش ساخته با مشارکت سپاه پاسداران و ساخت فضاهای مناسب آموزشی با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم و بنیاد برکت و خیرین مدرسه ساز کشور از جمله اقداماتی است که برای تحقق عدالت آموزشی در سراسر استان انجام شده است .
,وی به تعهدات آموزش و پرورش در خصوص مشارکت خیرین در امر مقدس مدرسه سازی اشاره کرد و گفت : بر اساس قانون آموزش و پرورش معادل سرمایه گذاری خیرین در امر مدرسه سازی هزینه خواهد کرد .
,وی در ادامه با تقدیر از اقدام خداپسندانه ابراهیمی خیر مدرسه ساز خراسانی گفت : اولویت آموزش و پرورش ساخت مدارس تک کلاسه در مناطق عشایری است و آموزش و پرورش از اقدام نیک این خیر نیک اندیش در مناطق عشایری حمایت خواهد کرد.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه