اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لاریجانی در پاسخ به نوبخت:

رهبر انقلاب مطلبی درباره موافقت با ادغام ۲ شورای فناوری اطلاعات و فضای مجازی به مجلس نگفته‌اند

رهبر انقلاب مطلبی درباره موافقت با ادغام ۲ شورای فناوری اطلاعات و فضای مجازی به مجلس نگفته‌اند
رئیس مجلس در پاسخ به سخنگوی دولت اعلام کرد مطلبی از سوی رهبر معظم انقلاب درباره نظر مثبت ایشان با ادغام شورایعالی فناوری اطلاعات در شورایعالی فضای مجازی به مجلس منتقل نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،‌ محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت صبح امروز سه‌شنبه در صحن علنی مجلس در جریان بررسی طرح ادغام شورای عالی فضای مجازی و حذف ماده 4 قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سخنانی با اشاره به استناد طراحان طرح به ابلاغ مقام معظم رهبری درباره تاسیس شورای عالی فضای مجازی گفت: برخلاف نظر طراحان مسئولیت‌های دو شورا با هم متفاوت است و هدف رهبر معظم انقلاب از تاسیس شورای عالی فضای مجازی اصلا ارتباطی به وظایف شورای عالی فناوری اطلاعات ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با درخواست از رئیس مجلس شورای اسلامی جهت اعلام نظر مقام معظم رهبری به دولت با توجه به رویه‌های قبلی اظهار داشت: روال بر این بوده است که رهبر معظم انقلاب نظرات خود را درباره برخی طرح‌ها و لوایح از طریق هیات رئیسه به دولت اعلام می‌کردند.

,

گزارش خبرنگار فارس حاکی است؛ علی لاریجانی که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به نوبخت خاطرنشان کرد: مطلبی از طرف مقام معظم رهبری درباره ظر مثبت ایشان با ادغام شورایعالی فناوری اطلاعات در شورایعالی فضای مجازی به هیأت رئیسه مجلس منتقل نشده است.

,

براساس این گزارش، نوبخت در ادامه با تاکید براینکه طراحان این طرح باید اطلاعات غیردقیق خود را اصلاح کنند گفت: همه اعضای شورای عالی فناوری اطلاعات از جمله چند وزیر و رئیس بانک مرکزی در شورای عالی فضای مجازی عضو نیستند علاوه بر آن موضوعات مربوط به مسئولیت شورای عالی فضای مجازی عمدتا مرتبط به فضای مجازی و اینترنت بوده اما حوزه اختیارات و مسئولیت شورای عالی فناوری اطلاعات مربوط به دولت الکترونیک است.

, براساس این گزارش، نوبخت در ادامه با تاکید براینکه طراحان این طرح باید اطلاعات غیردقیق خود را اصلاح کنند گفت: همه اعضای شورای عالی فناوری اطلاعات از جمله چند وزیر و رئیس بانک مرکزی در شورای عالی فضای مجازی عضو نیستند علاوه بر آن موضوعات مربوط به مسئولیت شورای عالی فضای مجازی عمدتا مرتبط به فضای مجازی و اینترنت بوده اما حوزه اختیارات و مسئولیت شورای عالی فناوری اطلاعات مربوط به دولت الکترونیک است.,

وی با اشاره به یکی از مصوبات مجلس که در آن به وزیر دادگستری اختیاراتی داده شده است تا مجلس بتواند از وی سوال کند تصریح کرد: در طرح ادغام شورای عالی فناوری اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی، برعکس اختیارات از وزیر ارتباطات گرفته شده و به نهاد دیگری واگذار شده است در این صورت چگونه از وزیر سوال خواهید کرد.

,

سخنگوی دولت با یادآوری اختصاص 4 هزار میلیارد تومان به وزارت ارتباطات جهت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور گفت: با تصویب طرح مذکور اختیارات مجلس هم کاهش می‌ِیابد چون دیگر نمی‌تواند از این 4 هزار میلیارد تومان از وزیر سوال کند.

,

وی در پایان از مخالفت دولت با این طرح خبر داد و افزود: ما تا به حال 3 هزار میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور هزینه کرده‌ایم و از مجلس می‌خواهیم که اجازه دهد این روند را ادامه دهیم.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه