اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ادعای عجیب گرو گان های لانه جاسوسی؛

توافق با ایران احمقانه و نادرست است!!!

توافق با ایران احمقانه و نادرست است!!!
برخی از گروگان‌های سابق امریکا در تهران، توافق با ایران را “احمقانه” و نادرست خوانده‌ و گفته اند، مقامات حکومت ایران قابل اعتماد نیستند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری؛ در پی توافق نامه ژنو طرف‌های غربی از همان ابتدا خود را برنده این میدان اعلام کرده‌اند و اظهار کرده‌اند که بر اثر فشار تحریم‌ها جمهوری اسلامی فعالیت‌های هسته ای خود را رو به تعلیق پیش خواهد برد و همچنین تفسیرهای دیگری را از این توافق نامه بیان داشته‌اند تا نظر لابی های صهیونیستی و لایه های پنهانی قدرت را به خود جلب کرده و در برابر جمهوری اسلامی از خود نقطه ضعفی نشان ندهند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی که از واکنش گروگان‌های سابق منتشر کرده نوشته است: از نظر برخی از این دیپلمات‌ها اعتماد کردن به ایران در شرایط فعلی “اشتباهی تاریخی” است.

کلیر کورتلند، مامور بازنشستهٔ سازمان “سیا” به آسوشیتدپرس گفته است: «این توافق مثل سیاست‌های دوران ریاست‌جمهوری جیمی کارتر است».

این مامور امنیتی سابق معتقد است: مذاکرات دوران جیمی کارتر با جمهوری اسلامی ایران بر سر آزادسازی گروگان‌ها هم همین‌قدر سست و بی‌مبنا و خوش‌بینانه بود.

براساس این گزارش؛ کلنل توماس شافر، افسر بازنشتهٔ نیروی دریایی امریکا که در جریان گروگان‌گیری ۴۴۴ روزه در سفارت این کشور بود، توافق با ایران و کاهش تحریم‌ها را “احمقانه” دانسته است. وی معتقد است: «به نظر من هیچ یک از رهبران حکومت ایران قابل اعتماد نیستند».

این گروگان سابق پیش از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از مقامات نظامی امریکایی حاضر در ایران بود. وی همچنین گفته است: «هیچ‌کدام مسئولان ایران قابل اعتماد نیستند. چرا باید با افرادی که غیرقابل‌اعتمادند توافق کرد؟».

به گزارش رادیو آلمان؛ راکی زیگمن، افسر سابق نیروی دریایی امریکا هم که یکی از گروگان‌ها بود، از این توافق احساس خوبی ندارد.

او گفته است: «دردناک است. برای ۴۴۴ روز با ایران بر سر آزادی ما هزاران مذاکرهٔ بی‌حاصل انجام دادند. اکنون باز دوباره به عصر مذاکرات بی‌نتیجه و بی‌فایده برمی‌گردیم».

این در حالی است که اظهارات این افسران بی پایه و اساس بئده و نادیده گرفتن این واقعیت که امریکایی‌ها یکی از غیر قابل اعتماد ترین دولت‌ها در جهان محسوب می‌شوند و تاکنون حتی به یک مورد از تعهدات خود پایبند نبوده اند.

همچنین در پی این توافق صورت گرفته طرف‌های غربی از همان ابتدا تفسیرهای خود را از این توافق نامه بیان داشته‌اند که نظر لابی های صهیونیستی و لایه های پنهانی قدرت را به خود جلب کنند و در برابر جمهوری اسلامی از خود نقطه ضعفی نشان ندهند.

این واقعیت که در حال حاضر امریکا نسبت به همه دوره های گذشته در موضع انفعال و تضعیف جایگاه و قدرت در جهان روبرو بوده بر کسی پوشیده نیست.
انتهای ÷یام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آفتاب ری,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


از طرفی با ارائه اینگونه اظهار نظرها به دنبال حفظ جایگاه و هیبت پوشالی خود است تا اعتبار خود را حفظ کند.

و همانطور که در طول این سال‌ها مورد تاکید مقام معظم رهبری رابطه ما با امریکا به رابطه گرگ و میش تشبیه شده است اکنون نیز چیزی تغییر نکرده و امریکا هنوز هم برای ما غیر قابل اعتماد است.

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه