اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ایران از آل‌سعود شکایت کرد

ایران از آل‌سعود شکایت کرد
جمهوری اسلامی ایران درباره ممانعت نیروهای ائتلاف تحت رهبری عربستان از کمک‌رسانی ایران به یمن، به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تسنیم،جمهوری اسلامی ایران درباره ممانعت نیروهای ائتلاف تحت رهبری عربستان از کمک‌رسانی ایران به یمن، به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جمهوری اسلامی ایران درباره ممانعت نیروهای ائتلاف تحت رهبری عربستان از کمک‌رسانی ایران به یمن، به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کرد.,

«غلامعلی خوشرو» نماینده ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به شورای امنیت که شامگاه سه‌شنبه به‌وقت محلی ارسال شده است، نوشت: جمهوری اسلامی ایران به هر شکل ممکن تلاش کرده تا از آلام مردم یمن بکاهد؛ اما نیروهای ائتلاف از این تلاش‌ها جلوگیری کرده‌اند.

,

خوشرو افزود: حقیقت این است که نابودی زیرساخت‌های حمل و نقل در یمن توسط نیروهای ائتلاف، تأثیری منفی بر انتقال کمکهای انسانی داشته است.

,

این در حالی است که سازمان ملل اعلام کرده حدود 12 میلیون نفر در کشور فقیر یمن نیازمند کمک هستند و از روز سه‌شنبه آتش‌بسی برای ارسال کمک به یمن اعلام شده است.

,

رویترز افزود: یک کشتی ایرانی حامل کمک برای مردم یمن روز دوشنبه عازم یکی از بنادر تحت کنترل نیروهای مقاومت مردمی در یمن شده است. ایران روز چهارشنبه اعلام کرد که به نیروهای ائتلافی اجازه بازرسی از این محموله انسان‌دوستانه را نمی‌دهد.

,

این در حالیست که عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به‌جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده‌ای علیه یمن به اجرا گذاشت تا عبدربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی یمن را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای آن کشور را تأمین می‌کنند، جلوگیری کند.

,

بیش از 6 هفته است که مردم یمن در آتش نفرت آل سعود می‌سوزند و بر پایه آمارهای رسمی سازمان ملل متحد، در پی حملات ائتلاف سعودی به یمن تاکنون هزاران نفر کشته یا زخمی و دهها هزار نفر نیز آواره شده‌اند.

,

کارشناسان، حمله‌های عربستان به یمن و محاصره مردم این کشور را به جنایات رژیم صهیونیستی در قبال ساکنان غزه، تشبیه کرده‌اند.

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه