logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

میزگرد «نقش فناوری های پیشرفته در توسعه صنعتی استان مرکزی»/

مخترع آسفالت پلیمری:پیشرفت کشور در گرو اعتماد صنعت به دانشگاه است

مخترع آسفالت پلیمری:پیشرفت کشور در گرو اعتماد صنعت به دانشگاه است
مخترع جوان آسفالت پلیمری ضمن درخواست از مسئولین برای ارزش قائل شدن به دانش بومی و تولیدات داخلی گفت:برای پیشرفت کشور باید مسئولین و صنعتگران به دانشگاه و محصولات دانش بنیان اعتماد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا   به نقل از  دیارآفتاب اولین میزگرد بررسی نقش فناوری های پیشرفته در توسعه صنعتی استان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار مرکزی، دبیر اجرایی اولین نمایشگاه فناوری های پیشرفته در اراک، فناوران و صنعتگران استان مرکزی به همت این پایگاه خبری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی غرب ایران در اراک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب , دیارآفتاب , دیارآفتاب ,

علی مقدسی مخترع آسفالت پلیمری در این میزگرد با اشاره به اینکه آسفالت طراحی و ارائه شده در اولین نمایشگاه فناوری های پیشرفته استان مرکزی با وجود اینکه نصف آسفالت های معمولی ضخامت دارد سه برابر بیشتر از آنها عمر می کند گفت:برپایی نمایشگاه فناوری پیشرفته در استان صنعتی مرکزی یک حرکت بسیار خوب است که سبب می شود محصولات داخلی دیده شوند و تولید کنندگان و مخترعین داخلی مجبور نشوند برای رونمایی محصولات خود به کشورهای خارجی رجوع کنند.

, علی مقدسی مخترع آسفالت پلیمری در این میزگرد با اشاره به اینکه آسفالت طراحی و ارائه شده در اولین نمایشگاه فناوری های پیشرفته استان مرکزی با وجود اینکه نصف آسفالت های معمولی ضخامت دارد سه برابر بیشتر از آنها عمر می کند گفت:برپایی نمایشگاه فناوری پیشرفته در استان صنعتی مرکزی یک حرکت بسیار خوب است که سبب می شود محصولات داخلی دیده شوند و تولید کنندگان و مخترعین داخلی مجبور نشوند برای رونمایی محصولات خود به کشورهای خارجی رجوع کنند.,


مقدسی با تاکید بر اینکه همه تمرکز مسئولین باید بر حمایت از تولید داخلی معطوف باشد اظهار کرد:مسئولین باید به رونق تولیدات داخلی توجه ویژه ای داشته باشند زیرا اگر دولت برای معرفی اختراعات جوانان نمایشگاههایی مانند نمایشگاهی که در اراک برگزار شد برپا کند و برای معرفی محصولات تولید کنندگان دست به تبلیغات گسترده بزند در آنصورت ما شاهد خواهیم بود که جوانان ایرانی به راحتی می توانند پرچم ایران را بر بلندای قله های علمی و فناوری جهان به احتزاز در بیاورند.

,
,

, ,


وی ارتباط بین صنعت و دانشگاه را لازمه یک اقتصاد پویا در هر کشوری دانست و افزود:متاسفانه در ایران اعتماد صنایع و سرمایه گذاران داخلی به دانشگاهها و مخترعین داخلی بسیار کم است و با وجود سرعت زیاد پیشرفت علم و تاثیر غیر قابل انکار آن در توسعه صنعتی، دولت باید با برگزاری نمایشگاهها و تبلیغات، صنعت گران را مجاب کند تا به مخترعین جوان کشور اعتماد کنند.

مخترع آسفالت پلیمری  با اشاره به اینکه دولت با برگزاری کارگاههای تخصصی و میزگردهای تخصصی در سطح استان مرکزی توانسته ارتباط بین صنعت و دانشگاه را تقویت کند گفت:یکی از ملزومات پیشرفت کشور اعتماد به تولیدات داخلی است زیرا در دنیای امروز که پیشرفت فناوری ها و صنایع به سرعت در حال انجام شدن است لازم است برای عقب نماندن از دیگران با ایجاد حس اعتماد بین صنعت و دانشگاه از این قافله عقب نمانیم.

مقدسی با تاکید بر اینکه مخترعین به اعتماد مسئولین نیاز دارند خاطر نشان کرد:دولت باید شرایطی را فراهم کند که بخش خصوصی از نزدیک با توانمندی های مخترعین آشنا شده و با گذاشتن جلسات مشترک بین سرمایه گذاران و مخترعین بتوانیم نظر آنها را برای سرمایه گذاری جلب کرده تا از این طریق بتوانیم در مسیر توسعه کشور قدم برداریم.
 

,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/ص

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه