اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خبر واردات پرتقال مسموم تکذیب شد

خبر واردات پرتقال مسموم تکذیب شد
رئیس کل گمرک ایران با تکذیب واردات پرتقال مسموم از طریق پیله‌وری درباره علت کاهش 20 درصدی صادرات طی فروردین ماه توضیح داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، مسعود کرباسیان در حاشیه‌ی نشستی در اتاق بازرگانی با اشاره به اینکه هیچ پرتقالی از طریق گمرک وارد کشور نشده است،‌ اظهار کرد: پیله‌ورها باید به گمرک اظهار نامه بدهند و این امر فقط برای اخذ عوارض نیست‌ بلکه برای نظارت بر استاندارد و بهداشت واردات است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: از طرف گمرک هیچ آماری مبنی بر واردات پرتقال وجود ندارد. 

کرباسیان همچنین در پاسخ به علت کاهش 20 درصدی صادرات در فروردین ماه اظهار کرد: به علت کاهش قیمت جهانی نفت ارزش صادرات میعانات گازی در این ماه کم شده است‌، چرا که این کالا و کالاهای پتروشیمی تابعی از قیمت نفت هستند. بنابراین صادرات فروردین ماه کم شده است. 

وی در پاسخ به این سوال که چرا علت کاهش صادرات تعطیلات فروردین ماه اعلام شد، در حالی که هر ساله تعطیلات فروردین به یک اندازه است‌، تصریح کرد: اگر چه تعطیلات هر ساله فروردین ماه مشابه است اما فاصله زمانی مابین تعطیلات نیز امسال اضافه شده بود. 

رئیس کل گمرک همچنین درباره واردات خودروی تولید 2015 به کشور گفت: هیچ واردات خودروی 2015 بعد از مصوبه هیات وزیران در این باره نداشته‌ایم و اگر خودرویی با این مشخصات وارد شود‌، مربوط به سفارت‌خانه‌ها است که طبق کنوانسیون دیپلماسی عمل می‌کند. 

کرباسیان همچنین درباره درخواست وارد کنندگان موبایل برای کاهش تعرفه وارداتی در جهت کاهش قاچاق این کالا عنوان کرد: یکی از کاربردهای تعرفه حمایت از تولید داخل است تا تولیدات داخل رقابت پذیر باشند. 

وی افزود: معمولا تعرفه واردات موبایل پایین است و احتمالا منظور وارد کنندگان حذف مالیات و عوارض بوده است که البته لازم است تعرفه‌ها ثبات نسبی داشته باشند چرا که نوسان در تعرفه به سرعت موجب آشفتگی بازار می‌شود. 

کرباسیان تصریح کرد: تعرفه‌ها در کشور مانند همه جای جهان به صورت طبقه‌بندی شده‌، از تعرفه کالاهای مصرفی تا تعرفه کالاها و مواد اولیه است. بنابراین در دولت یازدهم تعرفه واردات یک روند منطقی کاهش را نیز طی کرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه