اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خانه‌دار شدن با 100 میلیون +جدول

خانه‌دار شدن با 100 میلیون +جدول
یکی از فایل‌های ارزان‌قیمت که به بازار خرید و فروش عرضه شده و به فروش رسیده است یک واحد مسکونی یا همان سوئیت به متراژ 29 متر مربع، 18 ساله در محدوده میدان خراسان بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا دنیای اقتصاد: البته باید یادآور شد که تعداد واحدهایی که با کمتر از 100 میلیون تومان می‌توان خرید کرد، انگشت شمار است اما با کمک وام خرید مسکن به تعداد فایل‌های فروشی افزوده می‌شود.
 
عده ای یا بهتر است گفته شود که اکثر متقاضیان در بازار مسکن معتقدند: خریدی که در بازار مسکن می‌توان با بودجه 100 میلیون تومانی یا به اضافه وام خرید مسکن، انجام داد خرید سوئیت است نه واحد مسکونی.
 
یکی از فایل‌های ارزان‌قیمت که به بازار خرید و فروش عرضه شده و به فروش رسیده است یک واحد مسکونی یا همان سوئیت به متراژ 29 متر مربع، 18 ساله در محدوده میدان خراسان بوده است.
 
این سوئیت جدا از مبلغ وام، 30 میلیون تومان قیمت‌گذاری شده بود و جالب است بدانید 15 میلیون تومان این مبلغ هم به صورت رهن در بازار اجاره تعیین شده بود. به هر حال خریدار با کمک 35 میلیون تومان وام این واحد را خریداری کرده است (مبلغ کل این واحد 65 میلیون تومان محاسبه شده بود).
 
همچنین یکی دیگر از سوئیت‌های ارزان‌قیمت مربوط به واحدی 40 متری 20 سال ساخت در خیابان‌هاشمی است که مبلغ کل آن 80 میلیون تومان از سوی مالک عنوان شده بود و 45 میلیون تومان از این مبلغ از طریق وام در نظر گرفته شده بود و واحد مذکور به خریدار تحویل داده شده است.
 
علاوه براین 40 میلیون تومان برای قیمت فروش واحدی به متراژ 33 متر مربع در خیابان جیحون بین سپه و مالک اشتر اعلام شده است. البته ناگفته نماند که 40 میلیون تومان بخشی از مبلغ خرید است و 45 میلیون تومان، مابقی قیمت خرید در قالب وام خرید مسکن عنوان شده است.
 
یکی از بنگاهداران فعال در شرق تهران درباره مشتری سوئیت‌های این چنینی گفت: اکثر خریداران این دسته از واحدهای متراژ کوچک، افراد مجرد هستند که برای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن به خرید چنین سوئیت‌هایی رو می‌آورند و حتی در بازار رهن و اجاره هم این سوئیت‌ها توسط افراد مجرد اجاره می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


,
, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه