اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش وزارت خارجه ایران به اظهارات اوباما

واکنش وزارت خارجه ایران به اظهارات اوباما
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا گفت واقعیتهای تاریخی گواه نقش سازنده و صلح جویانه ایران در منطقه و جهان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در خصوص سخنان رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با یک نشریه دست راستی در واشنگتن، ادعای به اصطلاح ضد یهودی بودن رهبران ایران و توسعه طلبی علیه کشورهای منطقه خلیج فارس را مردود دانست و گفت : جمهوری اسلامی ایران برای همه ادیان الهی و پیروان آنها و از آن جمله یهودیان و دین یهود احترام بسیاری قائل است و سیاستهای ضد صهیونیستی کشورمان در مقابله با اشغالگری, جنایات گسترده و تروریسم دولتی آن رژیم ارتباطی با دین یهود و پیروان آن ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی همچنین اضافه کرد: پروژه  ایران هراسی طرحی برای دامن زدن به بحران های منطقه ای و افزایش تفرقه و کینه می باشد, و واقعیتهای تاریخی گواه  بارز نقش سازنده و صلح جویانه ایران در منطقه و جهان است. 

سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: در حالی که اسلام ستیزی در سطح جهان و از جمله در آمریکا به طرز بی سابقه ای رشد یافته ، رئیس جمهور آمریکا بجای پرداختن به این پدیده مذموم و رفتار برخی دولت ها علیه مسلمانان و یا کشتار روزانه مسلمانان توسط برخی متحدین آن کشور و یا تروریستهای  تکفیری , در باره منابع تهدید امنیت منطقه آدرس کاملا اشتباه داده است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران منبع ثبات و امنیت در منطقه بی ثبات خاورمیانه است و پیگیرانه راهکارهای سیاسی و همکاری های منطقه ای برای مقابله با خشونت و افراط را تشویق و دنبال می کند.

افخم همچنین اظهارات مقامات امریکایی مبنی بر روی میز بودن تمام گزینه ها را اصرار بر تکرار یک لفاظی منفی دانست و با تاکید بر ضرورت احترام به مبانی اولیه فضای مذاکرات جاری گفت :ادعای گزینه نظامی اساسا یک لفاظی تکراری منفی است و هیچ جای پایی در واقعیات ندارد و بطور قطع بدخواهان ایران هرگز از چنین گزینه هایی طرفی نخواهند بست.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه