اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

گرمای ۳۸درجه‌ای امروز برای تهرانی‌ها

گرمای ۳۸درجه‌ای امروز برای تهرانی‌ها
یک کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز دمای هوای تهران ۳۸درجه سانتی‌گراد است، گفت: در ۴ روز آینده وزش باد شدید در ساعات بعدازظهر در پایتخت رخ می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فردا، امین‌حسین نقشینه در خصوص آخرین وضعیت هوای کشور اظهار داشت: برای سواحل شمال، شمال غرب، دامنه‌های مرکزی زاگرس و دامنه‌های جنوبی البرز در ساعات بعدازظهر رشد ابر همراه با رعد‌ و برق و رگبار موقتی پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: انتظار داریم امشب و فردا برای نیمه شرقی کشور وزش باد شدید شمالی رخ دهد که این امر موجب گردو‌خاک برای شمال شرق، شرق، جنوب شرق و همچنین جنوب خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان خواهد شد.

**کاهش دید در جنوب غرب کشور ناشی از توده گردو‌خاک روی شرق کشور عراق

این کارشناس سازمان هواشناسی افزود: برای پنج‌شنبه بارش‌های خفیف در نواحی جنوبی دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه‌های جنوبی زاگرس در ساعات بعدازظهر همراه با رشد ابر خواهد بود.

وی با ابراز "بر اثر وزش باد شدید و توده گرد‌وخاک در شرق عراق پنج‌شنبه در غرب و جنوب غرب کشور کاهش دید و گرد و‌ خاک خواهیم داشت" گفت: برای تهران امروز و فردا بعدازظهر افزایش ابر و بارش‌های خفیف و پراکنده همراه با رعد و برق پیش‌بینی شده است.

**وزش باد شدید امروز در تهران

نقشینه با بیان "امروز در ساعات بعدازظهر وزش باد شدید برای تهران خواهیم داشت که این امر در جنوب استان تهران افزایش دارد" افزود: طی 4 روز آینده برای ساعات بعدازظهر وزش باد برای تهران پیش‌بینی شده است.

این کارشناس سازمان هواشناسی خاطرنشان کرد: بیشنیه دمای امروز تهران 38، فردا و پنج‌شنبه 37 و جمعه و شنبه بار دیگر 38 درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
, **کاهش دید در جنوب غرب کشور ناشی از توده گردو‌خاک روی شرق کشور عراق,
,
,
,
,
,
, **وزش باد شدید امروز در تهران,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه