اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وضعیت هوا در 24 ساعت آینده

وضعیت هوا در 24 ساعت آینده
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از افزایش دما در نیمه شمالی کشور طی 24 ساعت اینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر، عبدالرضا امیدوار شهری گفت: بر اساس نقشه های پیش یابی هواشناسی امشب در سواحل شرقی دریای خزر و شمال شرق کشور ابرناکی، بارش باران، وزش باد و رعد و برق پراکنده ادامه دارد اما به تدریج آسمان این مناطق صاف خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: در مناطق شرقی کشور وزش باد نسبتا شدید شمالی  تا صبح فردا ادامه خواهد داشت.

,

به گفته وی، از امشب وزش باد های جنوبی برای سواحل خزر به ویژه سواحل غربی و استان اردبیل اغاز و پیش بینی می شود که تا اوایل وقت روز سه شنبه ادامه داشته باشد،  در این مدت در این مناطق دمای هوا افزایش می یابد.

,

امیدوار افزود: روز سه شنبه در برخی مناطق شمال غرب کشور وزش باد نسبتا شدید همراه با بارش پراکنده پیش بینی می شود از اواسط  روز سه شنبه به تدریج با نفوذ هوای سرد به سواحل دریای خزر، بارش باران همراه با کاهش محسوس در این مناطق اغاز خواهد شد و در ارتفاعات البرز و به تدریج در شمال شرق کشور نیز بارش باران و برف پیش بینی می شود.

,

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: طی روز های چهارشنبه و پنج شنبه شدت بارش ها در استان های غربی کشور بیشتر است.

,

وی یادآور شد: فردا آسمان صاف همراه با غبار صبحگاهی است بیشینه  دما با 3 درجه افزایش نسبت به امروز برابر 19 درجه سانتیگراد و کمینه دما با 3 درجه افزایش نسبت به امروز معادل 9 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه