اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هیچ‌بازیکن‌ایرانی‌یک‌میلیارد‌نمی‌ارزد

هیچ‌بازیکن‌ایرانی‌یک‌میلیارد‌نمی‌ارزد
سرپرست تیم فوتبال سایپای البرز می‌گوید با ارقامی که بازیکنان این روزها برای قراردادشان پیشنهاد می‌دهند، نمی‌توان با کسی مذاکره کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحسین خوش نظر  ابتدا درباره شکست سه بر دو سایپا مقابل داماش، ‌اظهار کرد: ما می‌توانستیم به راحتی این بازی را ببریم، اما روی ضد حمله در دقایق پایانی نتیجه‌ را واگذار کردیم. با این وجود عملکرد تیم از نظر سرمربی راضی کننده بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

وی درباره مذاکره باشگاه برای جذب بازیکن گفت: درباره جذب بازیکن هم هنوز چیزی قطعی نشده و سایت باشگاه تمام نقل و انتقالات را رسانه‌ای می‌کند، اما با وضعی که به وجود آمده، نمی‌توان طرف هیچ بازیکنی رفت. صحبت از یک میلیارد در میان است. گفتن این رقم در حرف راحت است، اما ما که نمی‌توانیم حتی آن را بشماریم!

,

 

,

سرپرست تیم سایپا ادامه داد: تا زمانی که وضعیت مدیر برنامه در فوتبال ایران مشخص نشود، ارقام روز به روز بالاتر خواهد رفت. با احترامی که برای تمام بازیکنان قائلم، اما هیچ بازیکنی یک میلیارد نمی‌ارزد. ما با این قیمت‌ها نمی‌توانیم با کسی وارد مذاکره شویم. حتی موردی بود که برای یک نیم فصل مبلغ 700 میلیون تومان طلب کرد. به نظرتان می‌توان با این ارقام سمت بازیکن رفت؟ دیگر الان برای نیم فصل هم کمتر از 700- 800 میلیون نمی‌گیرند.

,

 

,

خوش نظر همچنین با بیان این که وضعیت فعلی، بازیکنان را هم خراب می‌کند، افزود: تمام مدیران عامل باشگاه‌ها باید یک روز دور هم جمع شوند و هم قسم شوند که برای اصلاح فوتبال به خواسته‌های نامعقول تن ندهند. در غیر این صورت تا زمانی که خودمان متحد نشویم و راست و حسینی حرف نزنیم فوتبال درست نخواهد شد. به هر حال باشگاه‌ها در افزایش قیمت بازیکنان و بازارگرمی‌ آنها مقصرند. وقتی با بازیکنی مذاکره می‌کنیم می‌گوید فلان باشگاهی پول را می‌دهد اگر شما هم می‌دهید به سایپا می‌آیم! البته ما برای این بازیکن احترام قائل شدیم، ولی دلمان برای فوتبال می‌سوزد. به هر حال پول هم حق بازیکن است و ممکن است عمر فوتبالی‌اش با پارگی رباط به دو سال برسد. اما قرار نیست پول 10 سال را در دو فصل بگیرند.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه