اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یکنواختی کلاسهای تابستانی و روی آوردن افراطی دانش آموزان به فضای مجازی

یکنواختی کلاسهای تابستانی و روی آوردن افراطی دانش آموزان به فضای مجازی
یکنواختی در کلاسهای تابستانی برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان سبب شده تا برخی دانش آموزان بیشتر اوقات فراغت خود را در فضای مجازی سپری نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از  بازتاب بروجرد پس از پایان امتحانات خرداد ماه و گرفتن کارنامه و راحت شدن خیال از بابت قبولی نوبت به تابستان و اوقات فراغت می رسد.
امتحانات برخی از دانش آموزان پایان یافته و باز هم مانند هر سال دغدغه کلاسهای تابستانی آغازشده است.
یکنواختی و بی برنامه بودن در برگزاری کلاسهای تابستانی سبب شده تا این کلاسها جذابیت لازم رابرای دانش آموزان نداشته باشند و این دانش آموزان بیشتر اوقات فراغت خود را در فضاهای مجازی سپری نمایند.
اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در تعطیلات تابستانی برای اغلب والدین توام با نگرانی و دلهره است چرا که برخی از دانش آموزان ترجیح می دهند به جای رفتن به کلاسهای یکنواختی که سالها در آنها شرکت کرده اند، در کوچه و خیابان با دوچرخه سواری و گذراندن اوقات خود با تلویزیون و تب لت را سپری نمایند.
این روزها به نظر می رسد که برخی از مراکز و سازمانها پر کردن اوقات فراغت را در برنامه های خود گنجانده اند و کلاسهایی را برای دانش آموزان تدارک دیده اند اما این کلاسها و برنامه ها جذابیت لازم و برنامه های مفید را ندارند.
برخی از سازمانها و مراکز برنامه های خود را برای گذراندن روزها ی طولانی تابستان اعلام کرده اند که در نگاه اول همان برنامه های سالهای قبل بوده و بدون هیچ تغییری امسال نیز برگزار می شوند.
البته در این میان کلاسهای تابستانی در مراکز خصوصی برگزار می شود که ممکن است از نظر کیفیت و تنوع در برنامه ها خوب باشند اما هزینه های زیاد و سرسام آور در این کلاسها باعث می شود تا فقط عده ای خاص بتوانند در آنها شرکت نمایند.
کلاسهایی که در هنگام ثبت نام تنها لیستی از برنامه هایی را که قرار است ارائه دهند را نشان می دهند و این در حالیست که برخی از این کلاسها در تابستان ممکن است به 500 هزار تومان نیز برسد.
تعدادی از والدین آنقدر فشرده برای فرزندان خود برنامه ریزی می کنند که دانش آموزان را خسته می کنند و دیگر اوقاتی را برای فراغت ندارند و برای رسیدن مدرسه و درس های کلاس لحظه شماری می کنند.
می دانیم که اوقات فراغت بهترین زمان برای  شکوفا شدن خلاقیت‌ و نوآوری‌ دانش آموزان است و به همین دلیل این ایام باید متناسب با استعدادهای دانش آموزان درنظر گرفته شود.
در این میان خانواده هایی هستند که برای گذراندن کلاسهای تابستانی فرزندان خود حتی در ساده ترین شرایط عاجزند که باید برای این دانش آموزان نیز فکری اندیشیده شود.
در ادامه رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: امسال تلاش شده تا برنامه ها ی تابستانی اوقات فراغت دانش آموزان بهتر برگزار گردد.
"محمود ترابی"افزود: تابستان امسال 35 رشته آقایان و 25 رشته برای بانوان در نظر گرفته شده و  ثبت نام از اول خرداد آغازشده و کلاسها از اول تیرماه شروع می شوند.
ترابی با اشاره به این که امسال در بحث استعدادیابی برنامه هایی  در نظر گرفته شده است افزود: تلاش شده در رشته های ورزشی به گونه ای برنامه ریزی شود تا استعدادهای ورزشی در نوجوانان و جوانان شکوفا گردد.
وی بیان کرد: همچنین افزایش فضاهای ورزشی مانند چمن مصنوعی و سالن ژیمناستیک و همچنین فراهم شدن تجهیزات لازم از مهمترین اقدامات اداره ورزش و جوانان بروجرد بوده است.
رئیس اداره ورزش و جوانان بروجرد خاطر نشان کرد: نوجوانان و جوانان در فصل تابستان می توانند در رشته های مختلفی که علاقه دارند شرکت نمایند و علاوه بر این که با ورزش کردن سلامتی انها تضمین می شود می توانند اوقات فراغت خود را به بهترین شکل سپری نمایند و این امر سبب شادابی و سالم بودن روح و جسم آنان می شود.
انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه