اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بیرجند در مجلس:

اگر جلوی تحریف امام گرفته نشود، زاویه‌گرفتن‌ها با امام شدت بیشتری پیدا می‌کند/ آنهایی که از انقلاب برخوردار شدند بیش از بقیه از انقلاب طلبکارند

اگر جلوی تحریف امام گرفته نشود، زاویه‌گرفتن‌ها با امام شدت بیشتری پیدا می‌کند/ آنهایی که از انقلاب برخوردار شدند بیش از بقیه از انقلاب طلبکارند
نماینده مردم بیرجند در مجلس با بیان اینکه مؤسسه تنظیم نشر و آثار امام در برابر سخنان بدون مدرک، موضع‌گیری مناسبی داشته باشد، گفت: اگر جلوی تحریف امام گرفته نشود، زاویه‌گرفتن‌ها با امام شدت بیشتری پیدا می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدباقر عبادی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار خاورستان، گفت: تحریف شخصیت امام خمینی رحمه‌الله‌علیه کار بسیار خطرناکی است که توسط برخی افراد صورت می‌گیرد که اهداف متعددی ازجمله تحمیل عملکردشان بر امام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمدباقر عبادی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با , خبرنگار , خبرنگار , خبرنگار , خاورستان, خاورستان, خاورستان, ، گفت: تحریف شخصیت امام خمینی رحمه‌الله‌علیه کار بسیار خطرناکی است که توسط برخی افراد صورت می‌گیرد که اهداف متعددی ازجمله تحمیل عملکردشان بر امام است.,

وی افزود: مشابه این در قرآن هم داریم که افرادی می‌خواهند رأی خودشان را بر قرآن تحمیل می کنند که آیات فراوانی در نکوهش شدید این افراد آمده که از اهل بیت عصت و طهارت به دست ما رسیده است.

,

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بابیان‌اینکه سیره و رفتار امام خمینی رحمه‌الله‌علیه روشن است اظهار کرد: افرادی برخلاف بدیهات سیره و گفتار امام، سخنان و رفتارهایی به امام منصوب می‌کنند که این افراد بیش از آنکه دلسوز به امام باشند، بیشتر علاقه دارند رفتارخودشان را توجیه و اشتباهات فکری خودشان را بر نظرات امام تحمیل کنند.

,

مؤسسه تنظیم نشر و آثار امام در برابر سخنان بدون مدرک، موضع‌گیری مناسبی داشته باشد

, مؤسسه تنظیم نشر و آثار امام در برابر سخنان بدون مدرک، موضع‌گیری مناسبی داشته باشد, مؤسسه تنظیم نشر و آثار امام در برابر سخنان بدون مدرک، موضع‌گیری مناسبی داشته باشد,

امام جمعه موقت بیرجند تأکید کرد: وظیفه مؤسسه تنظیم نشر و آثار امام خمینی رحمه‌الله‌علیه بسیار جدی است و در مواردی که افرادی بدون مدرک مواردی مطرح می‌کنند و با اصول و راه امام متفاوت است، باید موضع‌گیری مناسبی داشته باشد.

,

اگر جلوی تحریف امام گرفته نشود، زاویه‌گرفتن‌ها با امام شدت بیشتری پیدا می‌کند

, اگر جلوی تحریف امام گرفته نشود، زاویه‌گرفتن‌ها با امام شدت بیشتری پیدا می‌کند, اگر جلوی تحریف امام گرفته نشود، زاویه‌گرفتن‌ها با امام شدت بیشتری پیدا می‌کند,

وی تحریف شخصیت امام را بسیار خطرناک دانست و تصریح کرد: این، نقطه پایانی نیست بلکه اگر جلوی آن گرفته نشود و روشنگری صورت نگیرد، نقطه آغازی برای تحریف شخصیت امام خواهد شد که با فاصله‌گرفتن از اصول امام، تحریف‌ها و زاوایه‌گرفتن‌ها با امام، شدت بیشتری پیدا خواهد کرد که یکی از مهمترین‌های آسیب‌هایی است که در راه امام وارد خواهد شد.

,

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مواردی که عملکرد و گفتار برخی افراد با خط و مشی امام همخوانی ندارد، مردم تشخیص می‌دهند و در این خصوص، به خوبی می‌توانند قضاوت کنند.

,

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی، استکبارستیزی، ظلم نکردن و زیربار ظلم نرفتن، دفاع از محرومین، دوری از زندگی اشرافی و تقیّد کامل به احکام اسلام و اصل ولایت فقیه را از خطوط قرمز امام خمینی رحمه‌الله‌علیه برشمرد و یادآور شد: امام از همان ابتدا فرمودند: مملکت،  مملکتِ پابرهنگان و مستعفین است که انقلاب اسلامی توسط این افراد صورت گرفت.

,

افرادی که از انقلاب برخوردار شدند و ثروت زیادی دارند، از انقلاب اسلامی طلبکاری بیشتری دارند

, افرادی که از انقلاب برخوردار شدند و ثروت زیادی دارند، از انقلاب اسلامی طلبکاری بیشتری دارند, افرادی که از انقلاب برخوردار شدند و ثروت زیادی دارند، از انقلاب اسلامی طلبکاری بیشتری دارند,

وی افزود: سختی‌ها روی شانه مستضعفین جامعه بوده است و تحمل کردند اما افرادی که زندگی اشرافی دارند، با مستضعفین فاصله زیادی دارند که غالبا در مبارزه با استکبار متزلزل‌تر هستند.

,

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی گفت: افرادی که زندگی اشرافی دارند، تحملشان در سختی‌ها کمتر است و علی‌رغم اینکه غالبِ این افراد از انقلاب برخوردار شدند و ثروت زیادی دارند اما طلبکاری آن‌ها از راه امام و انقلاب اسلامی، بیشتر از مستعفین است.

,

حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی بابیان‌اینکه مستعفین برای انقلاب اسلامی هزینه کردند و هنوز خودشان را بدهکار انقلاب می‌دانند متذکر شد: نقش پابرهنگان و اقشار متوسط جامعه در شکل‌گیری و ادامه راه انقلاب اسلامی، قابل مقایسه با هیچ جای دیگر نیست.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه