به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، به هر میزان که به انتخابات اسفند ماه مجلس شورای اسلامی نزدیکتر می شویم حساسیت کار نیز بالاتر می رود. هم اکنون بصورت جسته و گریخته اخبار تحرکات انتخاباتی در شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار به گوش می رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , , آران مغان،, آران مغان،, آران مغان،, ,یک منبع آگاه در جدیدترین تحرکات انتخاباتی در شهرستان پارس آباد و بیله سوار، خبر از کاندیداتوری "اردشیر جوانشیر" در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: اردشیر جوانشیر که پس از سالها خدمت در نیروی انتظامی به افتخار بازنشستگی نائل آمده، به احتمال زیاد در انتخابات آتی مجلس از حوزه انتخاباتی پارس آباد و بیله سوار مغان نامزد خواهد شد.
, پارس آباد و بیله سوار مغان ,جوانشیر پیش تر عهده دار مسئولیتهایی نظامی از جمله رئیس کلانتری 11 پارس آباد، فرمانده گروهان مرزی اصلاندوز، فرمانده هنگ مرزی پارس آباد و از رزمندگان سالهای جبهه و جنگ است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه