logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران؛

ثبت‌نام برای نقل و انتقالات فرهنگیان سیستمی شد/ میزبانی مدارس استان تهران از ۸۳۰۰ خانواده مسافر

ثبت‌نام برای نقل و انتقالات فرهنگیان سیستمی شد/ میزبانی مدارس استان تهران از ۸۳۰۰ خانواده مسافر
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در نقل و انتقالات خارج استانی چیزی در حدود پنج تا شش هزار نفر متقاضی درخواست انتقال داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محسن بهارلو در حاشیه دوازدهمین اختتامیه طرح تامین و توزیع شیر مدارس شهرستان‌های استان تهران در دماوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تارود با اشاره به آغاز به کار ستاد ثبت‌نام دانش آموزان در شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: طی دستورالعملی که ۲۹ اردیبهشت به مناطق آموزش و پرورش ارسال کردیم، که برای مقطع ابتدایی با توجه به اتمام آزمون‌ها، ثبت‌نام از اول خرداد آغاز شده‌است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محسن بهارلو در حاشیه دوازدهمین اختتامیه طرح تامین و توزیع شیر مدارس شهرستان‌های استان تهران در دماوند در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار , پایگاه خبری تحلیلی تارود, پایگاه خبری تحلیلی تارود,  با اشاره به آغاز به کار ستاد ثبت‌نام دانش آموزان در شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: طی دستورالعملی که ۲۹ اردیبهشت به مناطق آموزش و پرورش ارسال کردیم، که برای مقطع ابتدایی با توجه به اتمام آزمون‌ها، ثبت‌نام از اول خرداد آغاز شده‌است.,

وی در ادامه افزود: برای مقاطع دیگر تحصیلی با پایان امتحانات خرداد شروع ثبت نام در قالب دستورالعمل ابلاغی انجام می‌شود صورت می‌پذیرد که این دستورالعمل در واقع جهت جلوگیری از سردرگمی اولیاء دانش آموزان و بر اساس یک شیوه‌نامه مشخص می‌باشد.

,

بهارلو در خصوص شروع به کار ساماندهی نقل و انتقالات فرهنگیان تصریح کرد: در نقل و انقالات فرهنگیان دو نوع نقل و انتقال داخل استانی و خارج استانی داریم که با توجه به شرایط خاص استان تهران در حدود پنج تا شش هزار نفر متقاضی درخواست انتقال داریم.

,

وی خاطر نشان کرد: ثبت‌نام برای نقل و انتقالات در سال جدید به صورت سیستمی و متمرکز می‌باشد که افراد متقاضی باید اطلاعاتشان ثبت کنند که در حدود دو هزار نفر برای انتقال ثبت در این سامانه ثبت درخواست کرده‌اند.

,

معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی آموزش وپرورش شهرستان‌های استان تهران ادامه داد: بعد از اتمام ثبت نام، به طور متمرکز به ‌صورت نیاز و کمبودهایی که در سیستم وجود دارد در پنج مرداد ماه نتایج موافقت نقل و انتقال اعلام می‌شود؛ کسانی که با درخواست آن‌ها موافقت شده خروج پیدا می‌کنند و باقی در همان منطقه آموزشی خودشان ساماندهی می‌شوند.

,

*میزبانی مدارس استان تهران از ۸۳۰۰ خانواده مسافر

, *میزبانی مدارس استان تهران از ۸۳۰۰ خانواده مسافر, *میزبانی مدارس استان تهران از ۸۳۰۰ خانواده مسافر,

بهارلو در ادامه در پاسخ به سوالی درباره اسکان مسافران در تابستان در سطح شهرستان‌های استان تهران ابراز داشت: این اسکان تابستانه طبق روند سال های قبل انجام می شود و بعضی از شهرها به ویژه شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه به سبب موقعیت اقلیمی و آب و هوا و شهر ری به سبب موقعیت مذهبی متقاضی بیشتری برای اسکان مسافران دارند.

,

وی با اشاره به آماده‌سازی نزدیک به ۵۶ آموزشگاه و  ۳۹۷ کلاس در سطح شهرستان‌های استان تهران تصریح کرد: مسافران متقاضی می‌توانند طبق هماهنگی‌های انجام شده و انجام تداراکات خاص اولیه از خدمات رفاهی استفاده کرده و با توجه به تجربه بالای مدیران در بخش اسکان، امیدواریم که بتوانیم ارائه خدمات بهتری را بدهیم.

,

معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه اسکان در دو بخش خانواده‌های فرهنگی و غیرفرهنگی را داریم، بیان داشت: جمعا هشت هزار و ۳۰۰ اسکان خانوداه داشته‌ایم که شش هزار و ۵۰۰ خانواده فرهنگی و یک هزار و ۸۰۰ خانواده غیرفرهنگی خدمات دریافت نموده‌

,

بهارلو با اشاره به اسکان ۵۵ هزار نفر روز در شهرستان‌های استان تهران تاکید کرد: نسبت به سال‌های گذشته، ۱۵ درصد رشد در این زمینه داشته‌ام.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه