اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قائم‌مقام ظریف در جمع حامیان دولت:

پس از توافق، بعد از مقاومتی طولانی می توانیم در چارچوپ شورای امنیت غنی سازی انجام دهیم!/ دشمن باحربه انرژی هسته ای بدنبال استقلال کشور است

پس از توافق، بعد از مقاومتی طولانی می توانیم در چارچوپ شورای امنیت غنی سازی انجام دهیم!/ دشمن باحربه انرژی هسته ای بدنبال استقلال کشور است
قائم‌مقام وزیر امور خارجه کشور بیان کرد: 1+5 میخواهد جایگاه ایران بعد از توافق را ببیند و بعد از آن اعمالی علیه نظام با برنامه‌ریزی درست و به‌جا انجام دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح توس، مرتضی سرمدی، قائم‌مقام وزیر امور خارجه ظهر امروز در همایش «گرامیداشت سالروز خلق حماسه سیاسی» با حضور حامیان دولت در استان که در سالن صبا مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه حل مشکلات نیازمند عقلانیت، مدیریت و برنامه‌ریزی است، اظهار کرد: در همین چارچوب، دولت تدبیر و امید برای تبلور جایگاه وزارت خارجه چند قدم اساسی برداشته که دیپلماسی، یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های موردتوجه در دولت یازدهم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با اشاره به اینکه یکی از مؤلفه‌های قدرت، دیپلماسی است، افزود: اگر ما باور داریم که یکی از مؤلفه‌های جدی و جدید در عصر کنونی، قدرت دیپلماسی است، باید به ملزومات دیپلماسی نیز توجه داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه‌ی دیپلماسی و روابط بین‌الملل، برخی اصل تقابل را بر تعامل ترجیح می‌دهند، خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید تعامل در سیاست خارجه را اصل و مبنا قرار داده چراکه داشتن دیپلماسی قوی، باعث گسترش قدرت نیز می‌شود.

,
,

برطرف شدن مشکلات مردم با کمترین هزینه رویکرد ما در دولت است
قائم‌مقام وزیر امور خارجه عنوان کرد: این دولت با برنامه‌ریزی‌های دقیق و اساسی خواهان برطرف شدن مشکلات مردم با کمترین هزینه است؛ بسیاری از اهداف با سرمایه‌های کلان محقق می‌شود اما با رویکرد دولت تدبیر و امید می‌خواهیم هزینه‌ها را کاهش دهیم.

,
,

وی بابیان اینکه وزارت خارجه حوزه‌ای نیست که در آن اختلاف‌نظر، دیدگاه و اختلاف منافع وجود داشته باشد، گفت: ما در حوزه سیاست خارجه موظف به اتخاذ سیاست‌هایی هستیم که کمترین هزینه ملی را در برداشته باشد.
قدرت ایران در منطقه مدیون ۳۶ سال حمایت از حق در منطقه است

,
,

سرمدی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران هزینه حمایت ۳۶ ساله از حق را در پرونده خود پذیرفت و به کمک کشورهای مسلمان منطقه رفت تا توانست در این برهه از تاریخ، به قدرت منطقه تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه دوستان دخیل در امر مذاکرات عنوان می‌کنند که در روند مذاکرات، موضوع هسته‌ای بهانه است و اصل چیز دیگری است، گفت: باید این بهانه را تغییر داد؛ آن‌ها با این بهانه دست‌وپایمان را بسته‌اند، ما باید با یک زنجیر استراتژیک این بستر را محصور کنیم.

,
,

قائم‌مقام وزیر امور خارجه کشور با اشاره به اصلی‌ترین موضوع مذاکرات، اظهار کرد: آن‌ها می‌خواهند جایگاه ایران بعد از توافق را ببینند و اینکه کشور ما بعد از رسیدن به توافق به چه وضعیتی دچار می‌شوند، بعدازآن رفتارها و اعمالی که می‌خواهند بر کشور ما اعمال کنند، با برنامه‌ریزی درست و به‌جا انجام دهند تا به نتیجه برسند.
پس از توافق، بعد از مقاومتی طولانی می توانیم غنی سازی انجام دهیم!

,
,

وی بابیان اینکه انرژی هسته‌ای با تمام خط قرمزهایش باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: اگر در جریان مذاکرات هسته‌ای، ایران توافق کند، بعد از مقاومت طولانی‌مدت و سخت می‌توانیم در چارچوب شورای امنیت غنی‌سازی انجام دهیم.
سرمدی اضافه کرد: سیاست خارجه‌ای که ما از آن بهره مند هستیم مبتنی بر تعامل است و احساس می‌کنیم جمهوری اسلامی ایران به‌جایی رسیده که همه دوستداران، خواهان تثبیت قدرت ایران در جهان شده‌اند.

,
,

وی خاطرنشان کرد: تعامل، محور اصلی سیاست وزارت خارجه کشور است؛ با این رویکرد توانسته‌ایم به این جایگاه و موقعیت دست پیدا کنیم.
کشورهای موردحمایت داعش، هدف بعدی داعش هستن

,
,

قائم‌مقام وزارت خارجه کشور با اشاره به گروهک‌های تروریستی، گفت: کشورهایی که تاکنون از داعش حمایت کرده‌اند، هدف بعدی برای این گروهک تروریستی هستند اما ایران با مقاومت، در برابر ظلم آن‌ها ایستاده است و تبدیل به قدرتی در منطقه شده است.
وی با تأکید بر اینکه ایران به‌جای جنگ، جهت مذاکرات را در پیش گرفته است، اظهار کرد: گفتگوی فراگیر و دیپلماسی سیاسی از سیاست‌های دولت تدبیر و امید است و باقدرت یافتن این عوامل، به قدرت بسیاری دست خواهیم یافت و همگان هم نظاره‌گر ما خواهند شد.

,
,

انتهای پیام/ص

, , ,
 
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه