اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ماجرای هدیه دردسرساز آمریکایی

ماجرای هدیه دردسرساز آمریکایی
آمریکایی‌ها از روزی که وارد این سرزمین شدند، اگر هدیه‌ی ناچیزی را برای ما سوغات آوردند، حتماً چیز با ارزشتری را از ما به غارت بردند.
[

علی اعوانی ـ سال 1347 وزارت بهداشت حکومت پهلوی با همکاری آمریکایی‌ها به روستاها آمدند تا مردم را از مزاحمت و آزار کنه‌های گاوی و موش‌های موذی نجات دهند. گروه‌های سم‌پاش با بشکه‌هایی که از سم‌های کشنده‌ی د.د.ت. آمریکایی پر بود، وارد خانه‌های مردم شدند. اتاق‌ها، انبارها، طویله‌ها، زاغه‌ها و... خوب سمپاشی کردند. به هفته نکشید که ریشه‌ی هر چه کنه و موش بود، از روستا کنده شد. مردم خوشحال از اقدام دولت دعا گوی شاه و عواملش شدند.

, علی اعوانی ـ ,

 

,

 

,

چند ماه بعد کم‌کم آثار سم‌ها در جاهای دیگر خودش را نشان داد. هرچه کندوی زنبور عسل بود، همه از بین رفت. روستائیان کودهای آلوده به سم را از طویله‌ها به مزارع بردند و به‌دنبال آن آفت‌های جدید به جان مزارع افتاد و پرندگان و خزندگان مفید را نابود کرد. آن وقت بود که معلوم شد طرح سمپاشی آمریکایی‌ها برای نابودی دامداری و کشاورزی روستا بود نه نجات روستائیان از شر کنه و موش.

,

 

,

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMhFdWh2V6PL1SWUg7iq-307dj6t0hlUd3I5gO0sGqSxQPFrTlW9jcA0Y

, https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMhFdWh2V6PL1SWUg7iq-307dj6t0hlUd3I5gO0sGqSxQPFrTlW9jcA0Y, ,

 

,

آمریکایی‌ها از روزی که وارد این سرزمین شدند، اگر هدیه‌ی ناچیزی را برای ما سوغات آوردند، حتماً چیز با ارزشتری را از ما به غارت بردند. البته این طبع غارتگر و زورگو است. این روزها وقتی خبر امضای توافقنامه‌ی هسته‌ای بین ایران و شش کشور زورگو در رسانه‌ها منعکس شد، منتظر بودیم بهانه‌جویی و خیانت آمریکایی‌ها را پیرو آن ببینیم. هنوز 24 ساعت بیتشر از اعلام متن توافقنامه نگذشته بود که چشممان به «فکت شیت» آمریکایی‌ها روشن شد که تفسیر و تعبیر خودشان را از توافقنامه اعلام کرده بودند. حرف اول و آخرشان این است که تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند حضور یک کشور مسلمان را در میان باشگاه‌ کشورهای هسته‌ای ببینند که مبادا حریم فلسطین اشغالی برای سگ زنجیری و هارشان ـ اسرائیل ـ ناامن شود.

,

 

,

 

,

نکته: یادمان باشد، دوباره امریکایی‌ها به بهانه‌ی کشتن چند کنه و موش یا دادن یک هدیه‌ی ناقابل ـ اجازه‌ی دستیابی به یک دهم دارایی‌هایمان در کشورهای طرف معامله ـ زنبورهای عسل‌ساز کشورمان را از بین نبرند. یادمان باشد، آمریکایی اصل و ریشه ندارد، مشتی بی‌وطن فراری از کشورهای غربی و غیره‌اند که  در ینگه دنیا دور هم جمع شده‌اند و جز کسب سود حتی با خیانت و نامردی به هیچ چیز دیگر فکر نمی‌کند.

, نکته:, نکته:,

 

,

 

,

هشیار باشیم، با قبول تعلیق غنی‌سازی 20% و یا محدود کردند فعالیت فردو و آب سنگین اراک و... اگرچه به‌صورت موقت، مجبور نشویم همچون دولت فخیمه‌ی آقای خاتمی از اصل غنی‌سازی ـ حق مسلم‌ ایرانیان ـ‌ چشم‌پوشی کنیم. 

,

 

,

با توجه به جرزنی آمریکایی‌ها، شما چگونه این توافقنامه را ارزیابی می‌کنید؟! جالبه نظر شما ایرانی عزیز را هم بدانیم.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه