به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا محمود داودی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران زاوه در گفتگو با مهرزاوه اظهار داشت شهدا در لحظه نیاز شفیع امت حضرت محمد (ص) هستند و همانطور که از رسول اکرم نقل است که می فرمایند هر کس برای خدا کار کند خداوند اورا عزیز دل خلق و مردم قرار دهد چه بخواهد چه نخواهد ذات اخلاص و تقوا برای خداست چون خدا دوست دارد انکس که در راه خدا قدم بردارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزاوه ,وی با اشاره به این بیان حضرت آقا درخصوص شهید که می فرمایند شهید چیز عظیم و حقیقتی شگفت آوراست گفت:چون ما به مشاهده شهدا عادت کردیم وگذشته ها وایثارها وعظمت ها و وصایا و راه هایی که آنها را به شهادت رسانده زیاد دیده ایم عظمت این حقیقت نورانی وبهشتی برای ما مخفی می ماند،مثل عظمت خورشید که از شدت ظهور برای کسانی که دایما در آفتابند مخفی است..
,داودی با اشاره به آیات قرآن اظهار داشت ،حضور شهدا در لحظه نیاز یک حقیقت کتمان نشدنی است که بعضی ها از این حقیقت فراری هستند و به مادیات دنیوی ربط می دهند و شهداهر زمان لازم باشد طبق گفته حضرت آقا خودشان را نشان می دهند.
,داودی ادامه داد این گفته ما نیست جوان نسل جدید با همان اعتقادات شهدای هجده نوزده ساله گره خورده و بارها با وصایای شهدای سیزده چهارده ساله دوران دفاع مقدس برخورد داشته ایم که یکی از این شهدای جوان در اوج آرامش روی کف دستش نوشته بود زمانی که ما خواستیم غرق شویم شهدا رسیدند، این یعنی واقیت مطلب،این یعنی لحظه نیازی که حضرت آقا شفاف بیان کرد شهدا یاران امام زمانند تمام گره های کور این انقلاب که توسط دشمنان درست شده بی شک به دست یاران امام زمان (دعج) و یاران ابا عبدالله باز شده و در تداومش شهدا و حضرت آقا چراغ راه این ملت بودند.
,انتهای پیام/ص
,, , ,
ارسال دیدگاه