به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مفاآنلاین؛حجت الاسلام مسعودی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان البرز در گفتگو اظهار داشت: حضور و عظمت شکوه مردم در مراسم تشیع شهدای غواص زبانزد خاص و عام شد لذا مقام معظم رهبری برای این حضور باشکوه پیام خاص را دادند و فرمودند: خداوند در لحظه های نیاز بشارت خود را به این ملت نازل می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مفاآنلاین؛,وی ادامه داد: این لحظه های نیاز در هر برهه ای از زمان یک معنای خاصی دارد و الان هم همیشه گفت آن حد واسطی که بین زمان ما و زمان جنگ ایجاد شده است شاید یک مقدار ما را از جریان شهید و شهادت و ایثارگری دورکرده بود لذا واقعا نیاز داشتیم چنین اتفاقی در کشور بیفتد که شهدای گرانقدر غواصمان که 270 شهید بزرگوار کشور با حضورشان در بین مردم عطر بسیاری در بین تمام مردم ایران پخش کردند و تمام مردم ایران مشامشان عطرآگین شد و به نوعی می شود گفت آن فاصله ای که بین مردم و شهدا ایجاد شده بود با آمدن این شهدای گرانقدر این فاصله از بین رفت.
,مسعودی تصریح کرد: روحیه ی جدید و ایثارگری جدیدی در جامعه احساس می کردیم و احساس می کردیم که مردم همان مردم زمان جنگ هستند فکر میکنم یکی از لحظه های نیاز همین است که شهدای گرانقدر این فاصله را از بین بردند.
,وی بیان کرد: یکی دیگر از لحظه های نیاز مردم با توجه به هجمه فرهنگی که دشمنان ما نسبت به ارزش های دینی ما دارند لذا حضور شهدا باعث شد هجمه فرهنگی دشمن به نوعی تحت تاثیر قرار بگیرد و مردم با حضور خود ، در یک فضای معنوی ارزشمند خاصی شرکت کنند که با عطر شهدا عطرآگین شده است.
,مسعودی تاکید کرد: در زمینه سیاسی می تواند نیاز عزیزان ما را در حوزه ی هسته ای ، کسانی که مذاکرات هسته ای را به عهده دارند نیاز معنوی آنها را برطرف کند و به یاد بیاورند که برای استقامت این مملکت در مقابل دشمنان ایستادگی که شهدا کردند . به فرموده ی مقام معظم رهبری شهدا مظهر ایستادگی هستند حداقل به طمع از این شهدا همه ی ما ایستادگی را یاد بگیریم تا ان شاء الله در مقابل دشمن ایستادگی لازم را داشته باشیم و سر در مقابل زیاده خواهی های دشمن فرود نیاوریم و با عزت و قدرت تمام در مذاکرات هسته ای حضور پیدا کنند تا بتوانند از حق این مملکت به یاری خدا دفاع کنند.
,وی خاطر نشان کرد:لحظه های نیاز ملت به شهدا هر زمانی پیام و ویژگی خودش را دارد ما هیچ موقع بی نیاز از تفکر شهدا و امام شهدا و راه و مقام شهدا نیستیم ، منتهی گاهی اوقات این نیازها تنزل پیدا می کند به تعبیر خودمان گاهی اوقات این نیاز ترقی پیدا می کند لذا بایدخودمان بر اساس ارتباطی که همیشه داریم این نیاز را برطرف کنیم. اگر در این موارد غفلت کنیم آوردن شهدای گرانقدر می تواند یک مقدار ما را از مسیر غفلت برگرداند. اگر غفلت نکنیم و هر روز به یاد شهدا باشیم این احساس که ما در همیشه ایام نیازمند نگاه معنوی شهدا هستیم هرگز از بین نخواهد رفت .
,مسعودی در پایان اظهار داشت: شهدا به فرموده مقام معظم رهبری مظهر ایستادگی هستند و امروزه هم تنها کشوری که در مقابل همه استکبار و یهود و آل سعودی که امروز دارد با بچه ها و مردم یمن به پیکره اسلام ضربه می زند یاد بگیریم که در مقابل همه این هجمه ها ایستادگی کنیم . مردم سراسر عالم از پیام شهدا این بهره را بگیرند که باید ایستادگی کرد در مقابل ظلم ایستاد حتی اگر کشته شدن انسان باشد چرا که این شهدای بزرگواری که امروز به عنوان مظهر ایستادگی از آنها نام برده می شود کسانی هستند که تمسک کردند به وجود نازنین سید و سالار شهدا حضرت عباس (ع) و امام حسین (ع) که جانانه در محرم سال 61 هجری قمری در مقابل ظلم و جور یزید ایستادند و حتی در این راه فرزند شش ماهه خودشان را از دست دادند.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه