اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مذاکرات در بورس چقدر اثر دارد؟

3 محرک منفی شاخص بورس

3 محرک منفی شاخص بورس
یک کارشناس اقتصادی اعتقاد دارد که در حال حاضر سه محرک منفی رکود اقتصادی، تحریم‌ها و بحران اعتبار بورس، شاخص‌کل بورس را تحت‌فشار گذاشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرآنلاین، شاهین شایان آرانی با اشاره به افت حدود 27 هزار واحدی شاخص بورس طی دو سال گذشته، گفت: یکی از محرک‌هایی که شاخص بورس را زیر فشار گذاشته، فضای رکود در اقتصاد کشور است که در کاهش شاخص بورس بی‌تاثیر نبوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: دومین محرک، تحریم‌هاست که فضای کسب‌وکار و پیش‌بینی آینده را غبارآلود کرده است.

شایان‌آرانی، سومین محرک منفی شاخص بورس را بحران اعتبار بورس دانست و عنوان کرد: در دو سه سال گذشته بسیاری از سهامداران در این بازار زیان دیده و داغ‌دیده شده‌اند، بنابراین رغبت کمتری دارند که به بازار برگردند و یک مقابله‌ای وجود دارد برای این‌که دوباره به بازار برگردند.

او ادامه داد: در یکی دو سال گذشته به دلیل حبابی که در بورس به‌وجود آمد و بعد ترکید، فضایی به‌وجود آمد که امروز بورس جان و رمق ندارد.

این کارشناس اقتصادی متذکر شد: در حال حاضر همه منتظر هستند که ببینند نتیجه مذاکرات هسته‌ای چه می‌شود. اگر نتیجه مذاکرات مثبت نباشد، به نظرم باز هم یک افت در بازار سرمایه خواهیم داشت.

شایان‌آرانی تاکید کرد: به‌طور کلی حباب بورس ترکیده و قیمت‌ها به قیمت‌های متعادل و کف دارد می‌رسد. اما همه این‌ها باز برمی‌گردد به این‌که نتایج مذاکرات به کجا برسد.

او با بیان این‌که شاخص در یکی دو سال گذشته از 89 هزار واحد به 62 هزار واحد کاهش یافته است، اظهار داشت: در کل فضای بازار تحت‌تاثیر سه محرک رکود اقتصادی، تحریم‌ها و بحران اعتباری است که برای سرمایه‌گذاران خرد بورس وجود دارد.

این کارشناس اقتصادی با اشاره به ماموریت وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بورس، خاطرنشان کرد: من اعتقاد به این‌گونه حمایت‌ها ندارم؛ چراکه این‌گونه حمایت‌ها، یک جور دوپینگ است.

شایان‌آرانی تاکید کرد: ما باید بگذاریم بازار به حال خود باشد و در عین حال، وضعیت اقتصاد را بهبود ببخشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه