اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت/

سلام بر تو ای هم نفسی که قدر و منزلتت بزرگ و فقدانت دردناک است

سلام بر تو ای هم نفسی که قدر و منزلتت بزرگ و فقدانت دردناک است
امام سجاد (علیه السلام) ماه مبارک رمضان را موقعیتی برای نرم شدن دل، یاوری برای مبارزه با شیطان و زمانی که از هر لحاظ موجب برکت و زدودن عیب ها و گناهان است، به مومنین معرفی می فرمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا رمضان ماه دعا، روزه، تلاوت و تدبر در قرآن و یک فرصتی الهی است که خدای ارحم الراحمین از باب کرامتش در اختیار مومنین عالم قرار داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا,

مرحوم میرزاد جواد آقای ملکی تبریزی (ره) عارف و فقیه بزرگوار در کتاب شریف المراقبات می فرماید، روز یک هدیه الهی است که خدای متعال به بندگان خود و به مومنین هدیه کرده است. روزه را به چشم یک تکلیف نگاه نکنید، بلکه به چشم یک تشریف و تکریم نگاه کنید که این نوع نگاه خودش باعث شکر است.

,

مردم روزه دار کشور و شهرستان پیشوا که به اهمیت این ماه پر برکت توجه دارند در مساجد شهر و روستا به عبادت و ذکر و راز و نیاز با معبود خود پرداخته و برنامه های فردی و جمعی خود را در قالب قرآن، دعا، ذکر و موعظه برگزار می کنند. چرا که فرصت رمضان را در فرمایش حضرت امام سجاد (علیه السلام) در دعای وداع ماه مبارک رمضان سرلوحه خویش قرار داده اند که فرمودند: خدایا این ماه را از همه زمانها و عصرها اختیار کردی و بر تمام اوقات ترجیح دادی به خاطر آنکه در آن قرآن و نور نازل کردی و ایمان را در این ماه چند برابر ساختی.

,

 

,

لذا چنین ماهی است که آن حضرت (علیه السلام) به آن سلام و درود می فرستند و می فرمایند: السَّلامُ عَلَیکَ مِن قَرینٍ جَلَّ قَدرُهُ مَوجُوداً وَ اَفجَعَ قَدرُهُ مَفقُوداً وَ مَرجُوٍّ اَلَم فِراقه، سلام بر تو ای هم نفسی که قدر و منزلتت بزرگ و فقدانت دردناک است و ای مایه امیدی که دوری ات دردناک است.

,

 

,

و باز حضرت مکرر دوری این ماه را موجب ناراحتی خود و گذشت فرصت برای بندگان خدا می دانند، چرا که این ماه را موقعیتی برای نرم شدن دل، یاوری برای مبارزه با شیطان و زمانی که از هر لحاظ موجب برکت و زدودن عیب ها و گناهان است به مومنین معرفی می فرمایند.

,

 

,

امید است با تمسک به فرمایشات نورانی اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم السلام)، مساجد و اهالی آن، با برپایی برنامه های متنوع از حسرت و دوری مومنین در این ماه بکاهند و موجب توفقیات روز افزون برای همه بندگان و زمینه ساز ظهور منچی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) گردند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه