اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات نتایج استخدامی دولت

جزئیات نتایج استخدامی دولت
معاون فنی و آماری سازمان سنجش با یادآوری برگزاری آزمون استخدامی برای دستگاه ها و سازمان ها اول خردادماه امسال، گفت: اسامی افراد براساس رتبه آنها اوایل تیرماه اعلام خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، «احسان جمالی» یکشنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم، افزود: از مجموع بیش از ۱۹۰ هزار استخدامی ثبت نام کرده، نزدیک به ۱۲۰ هزار داوطلب در آزمون شرکت کردن؛ همچنین از مجموع شرکت کنندگان، هفت هزار و ۴۴۸ تن پس از طی مراحل قانونی استخدام خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد که سازمان سنجش براساس رتبه اسامی را اعلام خواهد کرد و ظرفیت استخدامی طبق دفترچه سازمان مدیریت و استخدامی کشور اعلام خواهد شد.

جمالی گفت: در آینده نزدیک کسانی که حد نصاب لازم را در آزمون کسب کرده اند به تفکیک نمرات و دروس، می توانند در سایت سازمان سنجش نتایج را مشاهده کنند؛ همچنین افرادی که حد نصاب لازم را کسب نکرده اند می توانند نمرات خود را مشاهده و با رتبه اول تا آخر استخدامی مقایسه کنند.

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه با تاکید بر اینکه مجلس با ارایه طرحی به دنبال شفاف سازی آزمون های استخدامی است، افزود: مجلس شورای اسلامی برای اینکه در استخدام های کشور شفاف سازی کند و مردم به این باور برسند که استخدام ها براساس شایستگی صورت می گیرد، قوانینی را مصوب کرده است.

عبدالرضا عزیزی ادامه داد: نمایندگان مردم در مجلس با ارایه طرحی به دنبال این موضوع هستند که افراد شرکت کننده در آزمون های استخدامی به طور شفاف نمرات خود را ملاحظه کنند و رتبه اول تا آخرین استخدامی را به سهولت در سایت های مشخص شده ببینند.

وی با بیان اینکه مردم این آزمونها را باور ندارند و استخدام ها را براساس رابطه ها تقلی می کنند، افزود: متاسفانه در این خصوص دولتها بیشترین سهم را در بدبینی مردم داشته اند و باید سعی کنیم این روند را در چارچوب قانونی تغییر دهیم.

وی در ادامه گفت: در دولت پیشین دستگاه های دولتی بدون برگزاری تشریفات لازم قصد استخدام بیش از ۵۰۰ هزار تن را داشتند اما برای اینکه شفاف سازی شود مجلس با این نحوه استخدام مخالفت کرد.

به گزارش ایرنا، عزیزی با بیان اینکه همه دستگاه های تابع نظام خدمات کشوری به نیروی انسانی نیاز دارند، افزود: در حال حاضر با وجود نیاز دستگاه ها به نیرو، اما به دلیل نبود اعتبار و بودجه لازم توان استخدام ندارند.

وی گفت: با اختصاص بودجه و اعتبار لازم، دستگاه ها و سازمان ها اجازه دارند نیروی مورد نیاز خود را از طریق آزمون های سراسری استخدام کنند.

عزیزی در این رابطه به نیاز وزارت بهداشت و درمان کشور به نیرو باتوجه به اجرای قانون نظام سلامت اشاره و خاطرنشان کرد: پس از اجرای قانون نظام سلامت، وزارت بهداشت اعلام نیاز برای استخدام کرده اما به دلیل نبود اعتبار تاکنون این امر اجرایی نشده است.

به گفته وی، طبق طرحی که مجلس ارایه داده است، دستگاه های دولتی پس از برگزاری آزمون های لازم، باید در مدت ۴۵ روز، نتایج آزمون را استخراج کرده و در سایت های مشخص شده اعلام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه