به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه خبری فاروج، علی قنبری اظهار داشت: در راستای بسیج همگانی برای مبارزه با بی سوادی و لزوم همکاری دستگاه های علمی، فرهنگی و دینی کشور در برنامه های سواد آموزی و بهره گیری از توان و ظرفیت های موجود دستگاه ها، مبنی بر شناسایی، پالایش اسمی و تعیین میزان سواد گروه هدف 49 ـ 10 و جذب وآموزش گروه هدف، تفاهم نامه همکاری بین ادارات آموزش وپرورش وفنی – حرفه ای امضا شد وی گفت: دراین تفاهم نامه ،اداره فنی – حرفه ای متعهد به، معرفی موسسات و نیروهای متقاضی واجد شرایط به اداره آموزش و پرورش و دادن تخفیفات لازم به بیسوادانی که در کلاسهای سواد آموزی شرکت کرده و قبول می شوند،شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فاروج,وی گفت: حوزه سوادآموزی اداره آموزش وپرورش نیز، به تامین کتاب و نوشت افزار سواد آموزان زیر پوشش اداره فنی و حرفه ای، بر گزاری کارگاه های توجیهی برای آموزشگران معرفی شده از طرف اداره فنی و حرفه ای و پرداخت حق الزحمه به آموزشگران معرفی شده ازسوی این اداره ، پس از قبولی سواد آموزان، متعهد شد.
انتهای پیام/ر
وی گفت: حوزه سوادآموزی اداره آموزش وپرورش نیز، به تامین کتاب و نوشت افزار سواد آموزان زیر پوشش اداره فنی و حرفه ای، بر گزاری کارگاه های توجیهی برای آموزشگران معرفی شده از طرف اداره فنی و حرفه ای و پرداخت حق الزحمه به آموزشگران معرفی شده ازسوی این اداره ، پس از قبولی سواد آموزان، متعهد شد.
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه