اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه پارسیان خبر داد:

«فتحی عبدالرحمن» در محفل انس با قرآن پارسیان تلاوت می‌کند

«فتحی عبدالرحمن» در محفل انس با قرآن پارسیان تلاوت می‌کند
امام جمعه شهرستان پارسیان در ستاد برگزاری محفل انس با قرآن کریم با اشاره به برگزاری ویژه برنامه های متعدد معنوی و مذهبی در ماه رمضان اظهار کرد:‌ ویژه برنامه های قرآنی در ایام ماه مبارک رمضان در مساجد و حسینیه‌های شهرستان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه پارسیان خبر حجت الاسلام هادی میرزایی امام جمعه شهرستان پارسیان صبح امروز در جلسه ستاد برگزاری محفل انس با قرآن کریم این شهرستان گفت: برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاری مصری «فتحی عبدالرحمن» در ۱۲ رمضان المبارک برابر با ۸ تیرماه جاری در مسجد مسجد جامع اهل سنت پارسیان از جمله برنامه های شاخص این ستاد است که پیش بینی می شود با استقبال گسترده مردم روبرو شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه پارسیان خبر,

وی اضافه کرد: قرآن پیمان خداوند با خلق است و مردم باید به عهد خودشان بر این پیمان باقی بمانند و قطعا بدانیم که قرآن از همه چیز برتر است و به عنوان چکیده جهان خلقت و جهان هستی خودش را عرضه کرده است.

,

امام جمعه پارسیان خاطر نشان کرد: دینی که بخواهد به عنوان آخرین دین و دستور العمل خداوند برای بشریت عرض اندام کند باید پاسخگوی همه نیازهای بشریت باشد که قطعا ما نیز این را باور داریم و خداوند هم فرموده در این کتاب باطل وجود ندارد.

,

حجت الاسلام میرزایی ادامه داد: قرآن به فصل الخطاب بودن خود تأکید می‌کند و می‌فرماید هنگامی که فتنه‌ها به شما روی آورد به قرآن پناه ببرید و این موضوع شامل همه انواع بحران‌ها اعم از اجتماعی، فرهنگی و فکری می‌شود.

,

امام جمعه پارسیان در پایان خواستار همدلی و همزبانی هرچه بیشتر بین مردم و مسئولین با یکدیگر برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر محفل انس با قرآن در شهرستان شد و تصریح کرد: هفته پیش رو شهرستان میزبان بزرگترین رویداد قرآنی سال هست و باید تمامی ظرفیت‌ها برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این رویداد به کار برد.

,

 

,

انتهای  پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه