اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نسل‌کشی داعش در غرب عراق

نسل‌کشی داعش در غرب عراق
پلیس عراق افزایش شمار اسرای عراقی نزد داعش و اعدام 25 نفر از مردان شهر «فلوجه» در یک هفته اخیر به دست تروریست‌های داعش را دلیل نسل‌کشی داعش در غرب عراق دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، تروریست‌های داعش در یک هفته گذشته، 25 نفر از مردان شهر فلوجه و مناطق غرب عراق در استان الانبار را که ربوده بودند، اعدام کردند.

«وسام الفلاحی» افسر پلیس شهر فلوجه با اشاره به اعدام این 25 نفر به دست داعش در گفت‌وگو با خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، گفت: داعش قصد نسل‌کشی مردان شهرهای فلوجه را دارد. مانند کشتارهایی که در منطقه «نساف» در غرب و منطقه «صقلاویه» در شمال و «الکرمه» در شرق فلوجه مرتکب شد.

الفلاحی ضمن بیان این که ربوده شدگان از ساکنان شهرهای مختلف استان همچون «القائم»، «عانه»، «راوه»، «هیت»، «الرمادی»، «الفلوجه» و «الکرمه» هستند، افزود: اخیرا داعش اعلام کرده که اکثر زندانیان از شخصیت‌های برجسته، افسران سابق، بزرگان عشایر و عالمان دینی شهر «رقه» سوریه هستند.

پلیس عراق افزایش شمار زندانیان داعش را دلیل این نسل‌کشی خواند و گفت: تعداد این بازداشت شدگان به 1500 تن رسیده بود که اکثر آنها از شخصیت های برجسته و عالی رتبه به شمار می‌آیند.

دادگاه شرعی وابسته به گروه داعش چندی پیش حکمی مبنی بر کشتن زندانیان را به شیوه‌های مختلف صادر کرد. در این حکم کسانی که وابسته به مسائل امنیتی هستند، به بریدن سر و کسانی که به اتهام جاسوسی برای حکومت بازداشت شدند به تیراندازی به سر محکوم شدند و کسانی که به جرم فحشا و لواط زندانی شدند نیز به پرتاب از ارتفاعات محکوم شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه