به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا منصور آرامی،نماینده مردم مرکز هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو هرمز با اشاره به موضوع استانی شدن انتخابات مجلس گفت:ورود اشخاص با تجربه و شناخته شده در سطح کلان به مجلس می تواند گامی در جهت اجرای بیشتر وظایف نمایندگان شود اما نظارت نمایندگان به کار دولت کمتر می شود و فرمانداری ها و استانداری به تنهایی باید به مشکلات استان رسیدگی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , هرمز ,,
وی اظهار کرد:استانی شدن انتخابات ورود نمایندگان را به مسائل جزئی استان ها کمتر می کند و باعث می شود از نقاط دور افتاده حوزه های نمایندگی غافل بمانند.
,,
آرامی با بیان اینکه نمایندگان بر اساس مشکلات مردم باید قانون وضع کنند، تصریح کرد: مناطق کم جمعیت در این طرح مورد غفلت قرار می گیرند،نمایندگان وقت کمتری برای رسیدگی به مشکلات و سرکشی دارند که نقطه ضعف این طرح است.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه