اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیش‌بینی شوک رشد تا 20درصدی در بورس

پیش‌بینی شوک رشد تا 20درصدی در بورس
مدیر عامل کارگزاری ارزش‌آفرین، از فشارهایی که به سهامداران بابت شرایط خاص فعلی تحمیل می‌شود سخن گفت و پیش‌بینی کرد که اگر مذاکرات هسته‌ای به نتیجه برسد یک شوک رشد 10 تا 20 درصدی در بازار سرمایه رخ می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصاد آنلاین، مصطفی رضایی گفت: تا وقتی که تکلیف مذاکرات مشخص نشود، بازار سرمایه روی ثبات را نخواهد دید،‌ اما آنچه که بازار سرمایه را بیش از همه آزار می‌دهد، شرایط اقتصادی کشور است. به عبارتی تا هنگامی که اتفاق خاصی در برنامه‌ریزی اقتصادی کشور نیفتد، شرایط بورس بهتر نخواهد شد، بلکه ممکن است بدتر هم بشود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


او افزود: هرچند این روزها بحث توافق، بیش از همه مسائل دیگر مطرح می‌شود، اما مشکل اصلی این است که دولت برنامه خاصی برای از بین بردن رکود ندارد.

رضایی بیان کرد: وقتی یک سهامدار برای فروش چهار هزار سهم پتروشیمی ممسنی که 200 هزارتومان قیمت دارد، ‌مراجعه می‌کند، اما به علت نیاز داشتن به سرمایه‌اش، نمی‌تواند از فروش خودداری کند و این سهم را پایین‌تر از قیمت ذاتی می‌فروشد، نشان دهنده فشار به سهامداران خرد است. در واقع مشکل بازار، مذاکرات نیست. گرچه مذاکرات می‌تواند روند صعودی بازار را تسهیل کند، اما ریشه دواندن رکود بر اقتصاد و بی‌برنامگی دولت، ‌باعث این وضعیت بد بازار شده‌است. به گزارش اقتصادی نیوز، مدیر عامل کارگزاری ارزش آفرین خاطرنشان کرد: اگر مذاکرات به نتیجه برسد، شوک 10 تا 20 درصدی ابتدایی به بازار وارد می‌شود،‌اما رشد بعد از آن، به شرایط اقتصادی بستگی دارد.

رضایی حذف ریسک از بازار سرمایه توسط دولت را مهمترین الزام بازار برشمرد و گفت: ریسک تصمیمات دولت در نرخ گذاری و تصمیمات قیمتی باعث ایجاد تنش در بورس می شود. دولت باید قایل به این باشد که اعتدال در همه حوزه‌ها لازم است و نباید در برخی از حوزه‌ها اعتدال ایجاد کند، اما در حوزه‌ای مثل بازار سرمایه از ایجاد اعتدال خودداری کند. هرچند امروز در بازار سرمایه دخالت و نظارت نیاز است، اما آنجه بورس را در شرایط فعلی رنج می‌دهد، دخالت نکردن و نظارت نیست، بلکه شرایطی است که شرکت‌های بورسی را در حوزه‌هایی مثل حوزه مالیاتی دچار مشکل کرده‌ است.

او افزود: متاسفانه در حال حاضر باور سرمایه‌گذاری در بازار وجود ندارد. دولتمردان باید باور کنند که بازار سرمایه به حمایت نیاز دارد و با هر تصمیم آنها ممکن است چندین نفر به خاک سیاه بنشینند. مثل تصمیماتی که در مورد نرخ خوراک پتروشیمی‌ها گرفتند که باعث ضررهای سنگین برای سرمایه‌داران این حوزه شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه