logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده چالوس، نوشهر و کلاردشت:

لغو یکباره تحریم‌ها، بازدید از مراکز نظامی و مصاحبه با داشمندان هسته‌ای خط قرمز ملت ایران است

لغو یکباره تحریم‌ها، بازدید از مراکز نظامی و مصاحبه با داشمندان هسته‌ای خط قرمز ملت ایران است
نماینده مردم چالوس، نوشهر و کلاردشت گفت: تحریم‌ها باید به‌صورت یکباره لغو شود و بازدید از اماکن نظامی نیز به هیچ وجه پذیرفته نیست، مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای را نیز قبول نمی کنیم و اینها جزو خط قرمزهای ما است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناقاسم احمدی لاشکی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، به ابلاغ سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه توسط مقام معظم رهبری اشاره و اظهار کرد: تحقق رشد اقتصادی هشت درصد نیاز به کار فراوان و هکاری تمامه ادارات دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

وی با تأکید بر لزوم تدوین راهبرد ملی مبارزه با فساد افزود: دوران برگزاری همایش و سمینار تمام شده است و امروزه باید برای مبارزه با فساد وارد میدان شد.

نماینده چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس به تشریح برخی از سیاست‌های برنامه توسعه ششم پرداخت و تصریح کرد: افزایش توان دفاعی، اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی، کاستن از محکومیت به حبس با بازنگری در قوانین و نیز دستیابی به رتبه اول منطقه در علم و فناوری از دیگر موضوعات اساسی این برنامه است.

احمدی‌لاشکی در ادامه مذاکرات هسته‌ای را به میدان جنگ تشبیه کرد و یادآور شد: همانطور که رهبر انقلاب بارها تأکید کردند، باید در پشت صحنه از تیم مذاکره‌کننده حمایت کرد، البته عبور از خط قرمزهای نظام به هیچ‌وجه قابل پذیرش نیست و مصوبه مجلس برای حفظ دستاوردهای هسته‌ای هم در همین راستا است.

وی این موضوع را که تحریم‌ها باید به صورت یکباره لغو شود، یک اصل دانست و خاطرنشان کرد: علاوه بر این نظارت بر مراکز نظامی در هیچ گشوری قابل قبول نیست، برای رسیدن به چنین جایگاه رفیعی در عرصه نظامی شهدای زیادی تقدیم شده است و امروزه اجازه نمی‌دهیم این خونها پایمال شود.

نماینده چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس با بیان اینکه مصاحبه با دانشمندان هسته‌ای با هدف شناسایی و ترور آنها است، تأکید کرد: بعد از اشغال عراق در کمتر از یک ماه بیش از 350 نفر از دانشمندان هسته‌ای این کشور ترور شدند و نمی‌گذاریم این اتفاق در ایران هم تکرار شود.

احمدی لاشکی ادامه داد: انتقاد خوب است و برای بهبود شرایط باید انتقاد کرد، اما انتقاد باید سازنده باشد نه با هدف تخریب.

وی با اشاره به اعتراضات پرستاران در چند روز گذشته گفت: پرستاران به نحو اجرای طرح عملکردی اعتراض دارند و البته نباید حقوق این افراد نادیده گرفته شود، در برخی از موارد سلیقه‌ای برخورد شده است که باید بررسی بیشتری انجام شود.

نماینده چالوس، نوشهر و کلاردشت در مجلس در پایان به وضعیت آزادراه تهران-شمال اشاره کرد و گفت: در قطعه اول آزادراه کارها به خوبی پیش می‌رود و قطعه دوم هم تا سال 97 تحویل داده می‌شود، اما عملیات احداث قطعه چهارم خیلی طولانی شده است و باید هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه