به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا هادی مهدیزاده در گفتگو با نسیم سرخس، درباره قطعی های مکرر برق در چند روز گذشته در شهرستان گفت: کولر های گازی که از مرز بانه و به صورت قاچاق وارد کشور می شوند باعث شده است که به شدت مصرف برق در شهر سرخس افزایش یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,وی تصریح کرد: شهروندان عزیز توجه داشته باشند که با خرید کالاهای ارزان مانند کولر گازی قاچاق در آینده قبض برقی که برای آن ها صادر می شود رقم بالایی خواهد بود و سراغ کالاهای قاچاق ارزان رفتن مطمئنا ضررهایی نیز دارد.
مهدیزاده علت قطعی برق چند روز گذشته شهرستان را اتفاقات معمول عنوان کرد و افزود: برای مدیریت بهتر و مناسب برق با رصدی که در شهر داشتیم ترانس هایی در شهرک شهید رجایی و محله پرستار نصب شده و ۷ ترانس پربار و کم بار نیز جابجا شده است.
وی با اشاره به اینکه قطعی برق در شهر سرخس به حداقل رسیده است، گفت: مصرف آگاهانه و خرید لوازم برقی استاندارد باعث کاهش مصرف برق و عدم قطعی آن می شود.
رئیس اداره برق شهرستان سرخس در پایان تاکید کرد: اگر شهروندان عزیز تا ۱۰ درصد صرفه جویی در مصرف برق داشته باشند، خاموشی نخواهیم داشت.
انتهای پیام/گ
وی تصریح کرد: شهروندان عزیز توجه داشته باشند که با خرید کالاهای ارزان مانند کولر گازی قاچاق در آینده قبض برقی که برای آن ها صادر می شود رقم بالایی خواهد بود و سراغ کالاهای قاچاق ارزان رفتن مطمئنا ضررهایی نیز دارد.
,مهدیزاده علت قطعی برق چند روز گذشته شهرستان را اتفاقات معمول عنوان کرد و افزود: برای مدیریت بهتر و مناسب برق با رصدی که در شهر داشتیم ترانس هایی در شهرک شهید رجایی و محله پرستار نصب شده و ۷ ترانس پربار و کم بار نیز جابجا شده است.
,وی با اشاره به اینکه قطعی برق در شهر سرخس به حداقل رسیده است، گفت: مصرف آگاهانه و خرید لوازم برقی استاندارد باعث کاهش مصرف برق و عدم قطعی آن می شود.
,رئیس اداره برق شهرستان سرخس در پایان تاکید کرد: اگر شهروندان عزیز تا ۱۰ درصد صرفه جویی در مصرف برق داشته باشند، خاموشی نخواهیم داشت.
,انتهای پیام/گ
,]
ارسال دیدگاه